Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Használ az agykontroll?

Használ az agykontroll?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 1 év során nagyon leromlott a tanulmányi teljesítményem és lelkiekben sem igazán vagyok a toppon. Láttam a neten meghirdetve, de kicsit kétkedő vagyok, meg nem találom túl olcsónak, hogy csak "kipróbáljam".

2014. aug. 9. 00:30
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Személy szerint én csak meditációval foglalkozom, agykontrollal nem. De agykontrollban is meditálnak, csak ott további technikákkal mélyítik a dolgot.

A tapasztalatom a következő, igen segít már a meditáció is a tanulásban, fogékonyabb lesz az elme ha rendszeresen végzed. Ez olyan mint az elméd izmának edzése, idő, türelem és rendszeresség szükséges hozzá.

2014. aug. 9. 00:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, használ, és ha kíváncsi vagy rá, nem kell rögtön tanfolyamra menned, először vedd meg a könyvet, olvasd el, próbáld ki, és ha meggyőzött és szeretnél még jobban elmélyedni benne, akkor menj tanfolyamra.
2014. aug. 9. 00:51
 3/9 anonim ***** válasza:
15%
Ahelyett, hogy az agykontrollal foglalkozol, inkább tanulnod kellene.
2014. aug. 9. 06:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Nos én úgy voltam vele, hogy nem akartam költeni aagykontrollra, helyette szedtem le pár agykontrollos meditációt. Nekem bejött a dolog, és már én is mennék tanfolyamra. Ha gondolod szedd le te is először a könyvet, hallgass bele pár anyagba, aztán menj el :)
2014. aug. 9. 07:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha elhiszed, és "látod" amit programozol, egyértelműen. Ha nem, akkor nem...nekem a megerősítő mondatok is maximálisan bejönnek(ha hiszek bennük és látom az eredményüket :)

Pl. az utolsó vizsga előtt egy hónapig napi többször, beleéléssel mondogattam(mert be voltam tojva):"Akkor, ha a vizsgán szót kapok, higgadt, nyugodt viselkedésemmel és magabiztos tudásommal tökéletes elismerést nyerek." Ez egy Emil Coué megerősítés. Színötössel távoztam, és minden szóról-szóra úgy történt, ahogy a mondatommal bevéstem. (Itt jegyzem meg, hogy nem vagyok egy kimondottan kitűnőre vizsgázó típus, az izgulás miatt szoktam lerontani a jegyet. Ennek is vége :)

Bármilyen területére az életnek kigondolhatunk magunknak ilyen mondatot, azután már csak erősen el kell mélyedni benne.

2014. aug. 10. 00:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: az agykontrollal annyiban összefügg a varázsmondatozás, hogy én az esti elalvás előtti, és a reggeli teljes ébredés előtti(tehát alfa) legjobb időszakokat is kihasználtam a mondat teljes átélésére. Napközben pedig emlegettem, mint egy mantrát.
2014. aug. 10. 00:53
 7/9 anonim válasza:

Én abszolút nem hiszek z agykontrollban, de akit csak ismerek és ki is próbálta, azt mondta, hogy olyan mértékben hasznos volt...

Rengeteget segitett az életükön és azóta is használják a megszerzett "tudást"...

Szóval szerintem megérné...Csak hajrá :D

2014. aug. 10. 20:47
 8/9 anonim válasza:

Én úgy kábé húsz éve végeztem el a tanfolyamot. És amit azóta is használok belőle, az a meditáció. Ez már önmagában nagyon hasznos tud lenni. Akár tanuláshoz, akár a lelki nyugalom megtalálásához.

A tanfolyam akkor sem volt olcsó, tiniként évekig gyűjtöttem rá, de megérte, mert a könyveknél és leírásoknál nagyságrendekkel jobb volt élőben elsajátítani.

2014. aug. 15. 08:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Az agykontroll gonosz láthatatlan lényekkel hoz téged kapcsolatba. Azokat is, akit agykontroloznál. Én jó,igaz, szerető lényekkel vagyok kapcsolatban,ezért jó nekem, és jó is lesz örökre. A mennyei ATYÁval, és az ÚR JÉZUS KRISZTUSsal.
2023. aug. 31. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!