Használ az agykontroll?
Személy szerint én csak meditációval foglalkozom, agykontrollal nem. De agykontrollban is meditálnak, csak ott további technikákkal mélyítik a dolgot.
A tapasztalatom a következő, igen segít már a meditáció is a tanulásban, fogékonyabb lesz az elme ha rendszeresen végzed. Ez olyan mint az elméd izmának edzése, idő, türelem és rendszeresség szükséges hozzá.
Ha elhiszed, és "látod" amit programozol, egyértelműen. Ha nem, akkor nem...nekem a megerősítő mondatok is maximálisan bejönnek(ha hiszek bennük és látom az eredményüket :)
Pl. az utolsó vizsga előtt egy hónapig napi többször, beleéléssel mondogattam(mert be voltam tojva):"Akkor, ha a vizsgán szót kapok, higgadt, nyugodt viselkedésemmel és magabiztos tudásommal tökéletes elismerést nyerek." Ez egy Emil Coué megerősítés. Színötössel távoztam, és minden szóról-szóra úgy történt, ahogy a mondatommal bevéstem. (Itt jegyzem meg, hogy nem vagyok egy kimondottan kitűnőre vizsgázó típus, az izgulás miatt szoktam lerontani a jegyet. Ennek is vége :)
Bármilyen területére az életnek kigondolhatunk magunknak ilyen mondatot, azután már csak erősen el kell mélyedni benne.
Én abszolút nem hiszek z agykontrollban, de akit csak ismerek és ki is próbálta, azt mondta, hogy olyan mértékben hasznos volt...
Rengeteget segitett az életükön és azóta is használják a megszerzett "tudást"...
Szóval szerintem megérné...Csak hajrá :D
Én úgy kábé húsz éve végeztem el a tanfolyamot. És amit azóta is használok belőle, az a meditáció. Ez már önmagában nagyon hasznos tud lenni. Akár tanuláshoz, akár a lelki nyugalom megtalálásához.
A tanfolyam akkor sem volt olcsó, tiniként évekig gyűjtöttem rá, de megérte, mert a könyveknél és leírásoknál nagyságrendekkel jobb volt élőben elsajátítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!