Szeretném megnövelni a mellméretem agykontrollal. Működhet?
Láttam egy interjút azt hiszem a Mokkában,amiben egy férfi beszélt az agykontroll csodáiról és megemlítette hogy egy nő 2(!)mérettel növelte a mellét.Felfigyeltem az agykontrollra,kutatni kezdtem,és tényleg sok embernek megváltoztatta az életét.
Aki agykontrollozik,azt megkérem lehyen szíves megosztani a tapasztalatait és írja le hogy ez lehetséges-e.
A másik: annyi elég lenne hogy lemegyek alfába és ,,átélem" azt hogy nagyobbak a melleim vagy kell-e még mást csinálnom?
Megkérdezted, hogy "Működhet?" "ez lehetséges-e?" Kaptál válaszokat.
Mondom ezt úgy, hogy egyébként ismerem az agykontrollt, bizonyos dolgokra használom is, de az ilyen butaságok miatt olyan a megítélése, amilyen.
13: Köszi a választ.
Semmi bajom nincs azzal,hogy valaki azt írja hogy nem működik,hanem azzal hogy ilyen stílusban közli ezt velem.
Egyél! Így akár több méretet is nőhet. Az meg a média reklámok, befolyásolása, hogy egy 53 kg nőnek hatalmas melleinek kell, hogy legyen. Hiszen az zsírszövet! Ha nincs zsír, akkor hogy legyen mell? A tévében a sok plasztikázott, emberkék, újságban a photosob, elhitetik az emberekkel, hogy ez a normális kinézés. De a valódi nők nem ilyenek. Valódi nő akarsz lenni, vagy plasztik cica?
Persze vannak kívételek, kb 100-ból kettő akinek tényleg nagy mellei vannak, vagy már szülés után van, akkor is változik a méret. De egy lánynak az biztos hogy a többségnek normálisak a mellei, azaz a mostani használattal pici, na normál világban, meg normális.
Agykontrol biztos használ, pláne,ha távgyógyítást veszel igénybe. Mert olyan is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!