A vonzás törvényét érdeklő emberek mikor fogják már fel ezt?
Figyelt kérdés
Az univerzum egy hatalmas, könyörtelen és élettelen dolog, ami folyamatosan tágul, egyre jobban kihűl, a végén pedig önmagába zuhan. Nem add semmit, nem egy jóságos istenség, aki mindent megad nekünk amit kérünk.
Hanem a rabtartónk és egy napon a hóhérunk lesz. A vonzás törvénye nem létezik. Én is próbáltam, nekem se működött.
Ébresztő! Wake up! Az életben csak sodródunk, soha nem azt kapjuk amit akarunk, az élet arról szól, hogy azzal kell együtt élnünk, amit nem szeretnénk!
2014. júl. 11. 07:29
11/12 anonim válasza:
Aki tagadja az vonzás törvényét aki azt hiszi hogy vele csak rossz történik náluk ugyan úgy működik a vonzás törvénye csak ami éppen eddig történt velük ezt vonzották be az életükbe és nem a karma miatt hanem a rengeteg negatív gondolat miatt.
12/12 tauriel20 válasza:
Ilyen pesszimizmussal nekem sem mukodne semmi. Legyen szep napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!