Aki alkalmazza a vonzás törvényét, veletek is volt ilyen?
pontosan, ha fél/1 esetleg évekig álmodozol az adott Bugattiról, lesed a neten stb. de tényleg napi rendszerességgel, valahogy biztos adódik olyan lehetőség 1x, ami által ez lehetségessé válik... de mivel hót leszarod, hogy úgy se, ezért..(:
én is ugyan így voltam a géppel, és jó 1-0,5 év után behalt alaplapom és voálá kellett egy új gép, és mi tagadás kb olyan is lett amilyenről én álmodoztam:)
a minap is volt ilyen... szintén 1-2 hónapja már képzelődök olyanról, hogy YT csatorna, Gameplayek, partnerség, aztán f_asza minden... ugye Tirexi is 300k-t keres nehogy már én ne xD rámegyek detto külföldiekre, stb. és majd... csak hogy netem letöltési sebessége 2,3Mb/s, de a feltöltés csak kb 100kb/s elég fos... majd 6 óráig tart feltölteni egy videót -.- mondom ez így necces lesz... erre tegnap becsenget gyerek, hogy nem kő új net? persze nem így:) olyan netet kínált, ami 15Mb/s-al tölt, és 8-al meg feltölt, szóval faaasza, problem megoldódott, ennyi..:)
Hallod ez aztán félelmetes elvakultság. Én is szerettem volna egy Xbox 360-t és sokat gondoltam rá, és nemsoká jön a fizú és akkor megveszem. Erre is rá lehet fogni hogy vonzás törvénye de igazából csak arról van szó hogy el lehet dolgozni.
De egy több száz milliós luxusautó kicsit más tészta. De tegyük fel hogy lehetséges, két úton következhet be. Vagy munkával meg szerzem rá a pénzt vagy gyerek a lóttón. Kérlek mondj nekem olyan munkát ahol fél-1 év alatt megkeres az ember 300milliót, meg még ennek legalább a felét, mert azt a V16. 7993 ccm-s motort valamiből tankolni is kell. Vagy ha nyerek a lottón. De még akkor is, ki olyan bolond hogy ennyit elverjen egy autóra? Sokkal értelmesebb dolgokra lehet költeni.
Vannak olyan emberek akik hisznek olyan szinten a vonzás törvényébe hogy mittomén mentünk volna nyaralni de rosszul voltam, és használtam a vonzás törvényé hogy ne betegedjenek le, meg használtam a vonzás törvényét és felvettek egy munkahelyre stb... Az ilyen hívőktől még nem akad ki az ember, mert ebbe bele lehet életszerű körülmények között magyarázni a vonzás törvényét. (ha nem létezik akkor is)
De ha te azt hiszed hogy a Vonzás Törvényétől ingyen luxusautók potyognak le az égből, akkor egy betegesen elvakult bolond vagy.
Nem azt mondom, hogy potyognak az égből... révén nincs honnan potyogni. Ha az Andok, Szikláshegység lábánál lennénk, azt mondom van alapja amit mondasz, de így sajnos lehetetlen. :) A felhő nem tartja meg a tütüt. -.-
Tényleg nem értem akik hót nincsenek benne az ilyenbe, azt se tudják mi micsoda, minek pofáznak bele... Nem én vagyok az elvakult, Te nem látod tisztán a dolgokat, bele vagy fásulva a Neked tanított "világba" és azt hiszed, hogy az úgy van. :) És úgy is van, a te szemszögödből, mert azt hiszed. A betegséges példa, stb. inkább más, mint a vonzás cucc. De mindegy. Meggyőzni nem is próbállak, mert az ilyeneket lehetetlen, azt gondolod ilyen nincs, nem létezhet, mert miért is létezne... Még csak nyitott sem vagy szerintem, úgy hogy ne várj csodát. "Csodát".
(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!