Nektek sikerült az álmotokat irányitani? Nekem igen.13/L
Figyelt kérdés
Elég nehéz volt. Sokadszorra sikerült csak.2014. jún. 4. 13:54
3/10 Mark Fifth válasza:
Tudatos almodas, zsenialis es mukodo dolog.
4/10 anonim válasza:
Érdekes, az a tapasztalat, hogy a fiatalok sokkal nyitottabbak az ilyesmire. Velem is fiatalon, 12-14 évesen fordult elő gyakran, hogy irányítottam az álmaim :) Most 19 éves vagyok, de véletlenül ma hajnalban is pont összejött, örültem is utána :) Egyébként sokan vannak olyanok mint te vagy én, még Magyarországon is.
tudatos-alom.hu
5/10 anonim válasza:
Nekem fiatal koromban sikerült,mikor még gyerek voltam,és magamtól jöttem rá hogy álomban vagyok és utána irányítottam is ami utána egy fantasztikus utazás volt!
6/10 anonim válasza:
Egy felmérés szerint akik képesek irányítani az ámaikat közel járnak ahoz hogy felébredjenek ilyenkor egybe folyik az álmodó számára a valóság az álommal.
7/10 anonim válasza:
az egy dolog hogy felébredés közeli az állapot, de el lehet érni, hogy ébredés után (szem kinyitás nélkül) egy rövid ideig még menjen a film.
De hasonló flash-elés monoton, hosszú távú terhelés alkalmával is jöhet. Főleg az alvásmegvonás miatt.
8/10 anonim válasza:
remek dolog de 1-szer tudtam hogy álmodom és mégis nm tudtam irányittani na az szar érzés
10/10 anonim válasza:
Nekem is sikerült már sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!