Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Nektek sikerült az álmotokat...

Nektek sikerült az álmotokat irányitani? Nekem igen.13/L

Figyelt kérdés
Elég nehéz volt. Sokadszorra sikerült csak.

2014. jún. 4. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Én mindig felébredek.
2014. jún. 4. 14:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát azt meg hogyan csináltad?
2014. jún. 4. 15:15
 3/10 Mark Fifth válasza:
Tudatos almodas, zsenialis es mukodo dolog.
2014. jún. 4. 15:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Érdekes, az a tapasztalat, hogy a fiatalok sokkal nyitottabbak az ilyesmire. Velem is fiatalon, 12-14 évesen fordult elő gyakran, hogy irányítottam az álmaim :) Most 19 éves vagyok, de véletlenül ma hajnalban is pont összejött, örültem is utána :) Egyébként sokan vannak olyanok mint te vagy én, még Magyarországon is.

tudatos-alom.hu

2014. jún. 4. 19:58
 5/10 anonim válasza:
Nekem fiatal koromban sikerült,mikor még gyerek voltam,és magamtól jöttem rá hogy álomban vagyok és utána irányítottam is ami utána egy fantasztikus utazás volt!
2014. jún. 4. 22:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy felmérés szerint akik képesek irányítani az ámaikat közel járnak ahoz hogy felébredjenek ilyenkor egybe folyik az álmodó számára a valóság az álommal.
2014. jún. 5. 09:20
 7/10 anonim ***** válasza:

az egy dolog hogy felébredés közeli az állapot, de el lehet érni, hogy ébredés után (szem kinyitás nélkül) egy rövid ideig még menjen a film.

De hasonló flash-elés monoton, hosszú távú terhelés alkalmával is jöhet. Főleg az alvásmegvonás miatt.

2014. jún. 9. 19:44
 8/10 anonim válasza:
remek dolog de 1-szer tudtam hogy álmodom és mégis nm tudtam irányittani na az szar érzés
2014. jún. 12. 16:56
 9/10 anonim válasza:
Hogyan tetted?
2014. jún. 16. 20:45
 10/10 anonim válasza:
Nekem is sikerült már sokszor.
2014. jún. 28. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!