Hogy lehet irányítani az álmokat?
Figyelt kérdés
szóval hogyan és mit csináljak hogy rá jöjjek hogy álmodom? hallottam olyat hogy naponta elkell mondani hogy "ez egy álom" csináltam is egy darabig de akkor is azt álmodtam hogy álmodok és abban az álomban sikerült de a valós álomban nem működött!2013. jún. 12. 18:48
1/7 A kérdező kommentje:
és valakinek volt már ilyen élménye, és milyen? tényleg azt csinálok amit akarok?
2013. jún. 12. 18:49
2/7 A kérdező kommentje:
láttam hasonló kérdéseket bele is olvastam, olyan nekem is volt hogy valami rosszat álmodtam és tudtam hogy álom és direkt felis ébredtem, ez már részben jó irány hogy irányítsam az álmaim? de olyan is szokott lenni hogy valamit álmodok és pár napon belül hasonló dolog történik pl viharról álmodtam és 3 nap múlva volt is. És elég sokszor van Dejavu érzésem sokszor nem csak egy pillanatig hanem 1-2 percig is de 2hete volt olyan is hogy több percig volt és meg tudtam mondani hogy mit válaszol egy ismerősöm, ez mi? előre meg álmodtam?
2013. jún. 12. 18:55
3/7 A kérdező kommentje:
most elkezdtem olvasni valami projekciót, ez lenne az? ebben azt írja hogy szükséges idézem: Az asztrál projekcióhoz az kell hogy a testedet egy félig álom félig ébren lét állapotba hozd de a tudatod éber marad és nem süjedsz le az álom szinitjére! , ez részben meg van, szokott ilyen lenni hogy nyitva van a szemem de álmodok és mivel nyitva van a szemem elhiszem amit látok pl pókokat.
2013. jún. 12. 18:59
4/7 anonim válasza:
"most elkezdtem olvasni valami projekciót, ez lenne az?"
Nem.
A kifejezés amit keresel a "tudatos álmodás".
5/7 anonim válasza:
Carlos Castaneda: Don Juan sorozatat ajanlanam olvasasra.
7/7 anonim válasza:
Hali!Ha még érdekelne ez a téma, a tudatos álmodás, akkor nyugodtan írj egy privát üzentet!:) sK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!