Szerintetek így meglehet ölni valakit?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha valakit gyűlölsz, mert sok rosszat tett veled, és te folyton arra gondolsz hogy haljon meg, és például ilyen haláleseteket képzelsz el róla, mondjuk: Visz egy kést/ollót a kezében, és elesik, és pont úgy esik hogy beleáll a kés és meghall, vagy hogy autóbalesetet szenved, stb. Vagyis állandóan erre gondolsz, és kívánod. Szerintetek lehetséges ? Ezt csak úgy kérdem, mert hallottam róla, és kíváncsi vagyok. Olyan aki csak szidni, trollkodni jön ide az ne írjon, mert piros kezet kap. Köszi az értelmes válaszokat előre is!2014. máj. 17. 11:02
21/22 anonim válasza:
Hiába koncentrállsz nem fog sikerülni.Nem vagyunk olyan szinten, hogy az agyunkal öljünk.A "titok" pedig nem működik negatív dolgokkal, meg...amúgy sem. Ez persze az én személyes véleményem, én viszont sokat teszteltem több éven keresztül ezt a dolgot.
22/22 anonim válasza:
Én nem hidzek sz ilyesmiben én abban hiszek hogy Isten van imádkozz hogy haggya abba és bocsáss meg neki,rövidrn ennyi és ne feledd olasd a Bibliát is!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!