Szerintetek így meglehet ölni valakit?
Nem tisztaság hanem szellemi érettség és komolyság kell hozzá.
Csak olyanokra alkalmazható akik ebből nálad kevesebbel rendelkeznek. Írhatnám azt is, hogy ne legyél gyökér, de ezt nem könnyű senkinek megállapítania magáról.
Énnekem egyszer ez majdnem összejött, a "célpontot" elütötte egy kocsi aztán később agyvérzése lett, de mindent szerencsésen túlélt. Többet nem próbálkoztam ilyesmivel.
nem értem miért erőlködsz
az is lehet, hogy semmi sem történik a másik emberrel, ellentétben veled bármi megtörténhet
# 13
"Nem tisztaság hanem szellemi érettség és komolyság kell hozzá."
Kedves hozzászóló!
Több, mint négy éve használok egy a reinkarnáció, illetve a karma létezésén alapuló terápiát, olyan eredményekkel, amit korábban elképzelhetetlennek tartottam, és nagyon nem értek egyet a fenti véleményeddel.
A saját példádat alapul véve, nem ahhoz kell szellemi érttség, hogy valaki valóban ártani tudjon másnak a rossz kívánságaival, hanem ahhoz, hogy a későbbiekben felismerje az összefüggést egy, a saját életében felbukkanó nehézség, kihívás, illetve a korábbi rosszindulatú tettei, ártó szándékú gondolatai között, és azt is felismerje, hogy mi ebből a megtanulni való leckéje az életben.
Az élettől visszakapod így vagy úgy, nem számít mennyire rossz ember az illető és te mennyire vagy jó.
Ha az életednek csak egy bizonyos szakaszában történt ez (valaki bántott szóval, tettlegesen) és ma már nem vagy kapcsolatban azzal az illetővel, akkor bármilyen "nevetségesen" is hangzik de meg kell bocsátanod neki. Nem könnyű az tény, de a harag és gyűlölet nem vezet semmi jóra.
Amúgy érdekes a magyar nyelv, hiszen a szétszedjük a gyűlölet szót, akkor ezt kapod: gyűl- összegyűlik benned; öl(et)- saját magadat pusztítod el vele...
Ha a mai napig is bánt az illető, akkor se kívánj neki rosszat! Koncentrálj magadra, a változásra és a pozitív dolgokra, gondolatokra! Az illető vagy abbahagyja vagy kikerül végre az életedből.
Visszatérve a megbocsátásra, most lehet igencsak radikális példákat is felhozni, pl hogyan bocsássak meg annak, aki megölte valakimet, ne adj isten megerőszakolt és egyéb szörnyű dolgok... Nos ebben az esetben az embernek lehet bármit mondani, de a halálán kívül mást nem fog kívánni nagy valószínűséggel.
Szóval remélem, hogy nem ilyen durva a helyzet, akkor az elején leírtakat ajánlom.
Az, hogy ezek a jelenségek, hogyan és miért működnek; milyen esetleges okozatokkal járnak: megérthetőek.
A megértés: mindennek az alapja.
...
Egyet elmondok: Isten csak azokkal van, akiknek igazuk van. A hazugokat gyűlöli.
Az én istenemről tanúságot teszek, hogy kellő időben tanúságot tegyen rólam. Ez így működik.
...
Én már láttam és tapasztaltam egy-két dolgot életem során (és csak a bölcseket tanítom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!