Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan vélekedtek az ingáról?

Hogyan vélekedtek az ingáról?

Figyelt kérdés

Kb 12 éves lehettem, amikor anya egyik barátnője, aki érdeklődött az ezoterikus dolgok iránt, megmutatta az ingáját. Csak egy egyszerű nyaklánc volt medállal, de engem elbűvölt, mert ha feltett neki egy kérdést, ha a kezében lógatta, az inga igennel vagy nemmel válaszolt. Alig vártam, hogy otthon legyek, és megcsinálhassam magamnak a saját ingám. Először nehezen ment, alig mozdult a medál, de utána már könnyen el tudtam érni, hogy nagy lendülettel válaszolgasson az inga.

Én hittem benne, hogy nem én mozgatom, hogy mégiscsak valami megfoghatatlan van ezzel az egésszel kapcsolatban. Nem volt túl sok barátom, így egyre fontosabbá vált az inga, sokat kérdeztem tőle, emlékszem, néha még tornáztattam is, mint valami házi kedvencet, rávettem, hogy köröket írjon le.

Egyszer felragasztottam a szekrényem plafonjára, hogy ne kelljen tartanom, miközben kérdezek. De akkor már meg sem moccant. Így kiderült számomra, hogy mégis én csináltam, ha nem is tudatosan. Aztán egyre kevesebbet kérdezgettem, míg végül már soha.

Lehetséges lenne, hogy az inga a mi tudatalattinkból olvasta ki a válaszokat? Hogy a kérdések megoldása már régen a fejünkben volt, csak felszínre kellett, hogy jussanak?

2014. ápr. 27. 00:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Sok minden lehetséges. Jelenleg a tudásunk a mindenségről igen csekély...
2014. ápr. 27. 08:18
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
Szeretem az Ingát. Szerintem az egyik legszebb svéd nő Inga. Az, hogy kérdezgetted, meg tornáztattad oké, de mit szólt, amikor a plafonra ragasztottad szegényt? Inga szerintem nem gondolatolvasó.
2014. ápr. 27. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Kamuzz máshol.

Amúgy a kéz remeg és tudattalan mozdulatokat produkál, ja, és főleg azt válaszolja, mire gondolsz. (Próbálj meg feltenni magadnak egy eldöntendő kérést, fogadjunk, hogy lesz véleményed a neked jobban tetsző válaszról.)

2014. ápr. 27. 13:45
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Egy élettelen tárgy nem tud válaszolni, és igazadvan abban, hogy te mozgattad. Ha felvennéd egy profi videokamerával, kinagyítanád, és lelassítanád, látnád, hogy az apró kézmozdulatokkal te magad irányítod. A tudatalattit pedig nem értem, hogy miért hoztad fel. Nem volt ott semminek a válasza. A tudatalatti az ösztönén, ami nem a tudattalan cselekedetekért felel. Teljesen más funkciója van.
2014. ápr. 27. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:

#1: akkora buta közhelyet írtál, hogy majdnem levált az arcom. Bár azt elhiszem, hogy neked valóban csekély aa tudásod.

Kérdező: ha az ingát nem mozgatod, akkor nem mozog, ebben biztos lehetsz, ki lehet próbálni.

Ahogy a #3-as írja, ha a kezedben fogod, akkor az öntudatlan mozgásaidnak megfelelően adhat "válaszokat", de semmi esetre sem lehet ezekben megbízni. Nem érdemes az ingázást komolyan venni, valódi rendszer nincs mögötte.

2014. ápr. 28. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Előveszem az ingám és a kezemet a szeknek támasztom, az inga így lóg a levegőben míg a karom tamasztja a szék. Nem figyelek csak tartom, a körülöttem lévők kérdeznek sorban, és a válasz valós!

Ember nélkül az aútók sem közlekednek.. Kell a fizikai testünk energiája.

2014. nov. 13. 20:45
 7/7 Missi_Key ***** válasza:
nem olvasta ki, hanem tudatalatti motoros reflex...vagy valami ilyesmi a neve olvass utána.
2015. ápr. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!