Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit tegyek annak érdekében,...

Mit tegyek annak érdekében, hogy ez elmúljon?

Figyelt kérdés

Nem találom önmagam. Teljesen magamba vagyok zuhanva, olyan sok negatív érzés van jelenleg bennem, hogy nem tudom, melyiket kéne kiemelnem: kétségbeesés, szomorúság, méreg, elhagyatottság, sajnálat, félelem...

Nem tudom, hogyan kezdjem el az agykontroll, hogy megoldódjanak ezek a lelki problémák.

Szeretnék pozitívan gondolkodni, hiszen van célom, de ez teljesen maga alá gyűr, úgy érzem nem tudok tőle megszabadulni...

Egyszer csak jön, és a hasamban gombóc keletkezik... szörnyű.

2014. ápr. 5. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj társaságba. beszélgess sokat.

Ha vannak barátaid legyél sokat velük. és ne sajnáltasd magad előttük. mert egy idő után taszitó.

mi a hobbid? menj el horgászni stb

2014. ápr. 5. 11:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezen gondolataimat egyikük sem tudja és nem is akarom, hogy megtudják!
2014. ápr. 5. 12:08
 3/4 Laylah ***** válasza:
Nem is azt írta, hogy erről beszélgess velük... Egyébként igaza van, nekem is ez segített anno a mániákus depresszióból való kilábalásból: a rendszeres baráti találkozások és egy kialakult párkapcsolat.
2014. ápr. 5. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Szinte ugyanolyan cipőben járunk. "Teljesen magamba vagyok zuhanva, olyan sok negatív érzés van jelenleg bennem, hogy nem tudom, melyiket kéne kiemelnem: kétségbeesés, szomorúság, méreg, elhagyatottság, sajnálat, félelem... " Ezt mi váltja ki? Ha gondolod írhatnád privátba, szívesen meghallgatlak, pláne, hogy én is így érzek.
2014. ápr. 6. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!