Akik piszkálódnak, miért csinálják és mi a legjobb mód rá, hogy lerázzuk őket?
Figyelt kérdés
Van, hogy egyszerre 4-5 ember szivja a vérem és mostanság elég fárasztó, ráadásul idegbeteg leszek és elkezdek orditani tőle, szóval semmiképp nem jó. próbálkoztam vele, hogy nem foglalkozok vele, de akkor is folytatják, de miért jó ez nekik? semmi okuk utálni, mert nem csináltam semmit, csak kiszemeltek, hogy engem lehet csesztetni. hogy rázzam le?2014. ápr. 3. 22:23
11/17 anonim válasza:
És? Tegyél rá magasról. Ha továbbra is mondják a magukét, akkor is cselekedd a fentit. Az ostobák ellen a nem odafigyelés az egyetlen eszköz. Én is ezt teszem, és az emberek már néha unják is a szapulásom. Egy másik dolog, ha érvekkel vágsz nekik vissza. Attól csak elhallgatnak. Vagy ha ez sem jön össze, akkor nyiss ki egy latinszótárat, és latinul hablatyolj mindenfélét, de nem akadozottan, hanem folyékonyan. Akármi mehet, csak a szólásokat ne vedd át szó szerint. Hidd el, megteszi a hatását ;)
12/17 A kérdező kommentje:
Vagyis átkozzam el őket? :D
2014. ápr. 5. 19:22
13/17 anonim válasza:
Nem kell elátkozni(úgy sincs semmi hatása). Csak valami olyasmit hablatyolj, hogy terra matris cogito capitulam belli, vagy ilyesmi. Nem valószínű, hogy a piszkálódó ostobák érteni fogják, de megteszi a hatását.
14/17 A kérdező kommentje:
De mitől érzik a hatását? Szerintem csak nevetni fognak rajta
2014. ápr. 5. 21:14
15/17 anonim válasza:
Mutasd meg nekik a bontovics.hu-t!
16/17 anonim válasza:
Régebben engem is piszkáltak, aztán egyszer a szüleimet kezdték el emlegetni.Addig is már volt egy pár taktikám, de én ekkor hátrafordultam, és a lehető legijesztőbb hangomon félhangosanlatin szavakat mormoltam, majd egyr hangosodva, a végén már üvöltöttem szinte. Azóta békén hagynak. :D
17/17 anonim válasza:
Próbáld lerázni őket és ha nem megy adj nekik egy nagy pofont,az be fog válni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!