Meditálás? Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Mostanában elkezdtem meditálni,nem tudom miért,csak úgy.De nem birok egy pontnál tovább mélyülni magamban,mintha valami gát,kapu lenne,ilyenkor fura bizsergést érzek,még a cuccos is feláll :D Ez mi?2014. ápr. 2. 19:19
1/3 anonim válasza:
Ez a bizsergés azt jelenti, hogy az IQ-d szobahőmérsékletre csökkent! Nem egyedi, sokan egy egész életet leélnek így ott, "ahol még nappal is sötétség uralkodik"!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ:)
Nem vagyok túl olvasott a témában,így kellő ismereteim sincsenek,és sajnos tapasztalatim sem.
Ez " bizsergés" jó út? ha többet gyakorlok juthatok magasabb szintre,tudnál nekem tanácsokat adni esetleg?
2014. ápr. 2. 20:10
3/3 anonim válasza:
kérdező, te hülye vagy. az első válaszolótól kérsz tanácsot, olvastad te, hogy mit írt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!