Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan tudom ellenőrizni,...

Hogyan tudom ellenőrizni, hogy működik-e a három ujj technika?

Figyelt kérdés
MA fejeztem be a GYEREK agykontroll tanfolyamot.De nem tudom ,hogy kellene éreznem ilyenkor valamit?
2014. márc. 30. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Ne vedd tapintatlanságnak a következő kérdésem. Mi a faxom az a három ujj technika?

Mert gondolom nem a hogyan maszt.....ljunk c. cikkben olvastad.

2014. márc. 30. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Mivel a kérdező GYEKREK tanfolyamot végzett, továbbá ez az AGYKONTROLL témakör.....áááá mindegy...

A kérdezett technika lényege, hogy be lehet "programozni", hogy három újjunk összeérintésével "alfa" állapotba kerüljünk.

De szerintem ezt érdemes többször "programozni" ahhoz hogy működjön. (én nem használom egyébként)

Az Alfa állapot valami olyasmi, mint amikor nem gondolkodol semmin csak vagy. Én így írnám le, de hátha valaki érthetőbben megfogalmazza.

Ha beelméyledsz valamibe például rajzolásba, mikor csak azzal foglalkozol akkor is alfa állapotban vagy. Nincs benne semmi különös vagy misztikus. Elalvás előtt midnenki ebbe az állapotbe kerül szóval midennki ismeri.

2014. márc. 31. 10:23
 3/7 A kérdező kommentje:
De te ,hogyan programoztad ? Mit programoztál ?(szó szerint)Mert én pontosan amit nem emlékszem arra amit a tanfolyamon mondtak.
2014. márc. 31. 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Lemész "alfába".

Összeteszed azt a három ujjadat, amelyiket szeretnéd.

Majd ezt programozod magadban:

"Valahányszor így összeteszem bármely kezem három ujját, tudatom a tudatosság eme mélyebb szintjére ereszkedik.

És ez így van."

Ezt erősítsd meg többször is, mikor lemész alfába.

2014. márc. 31. 20:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben!Köszönöm!
2014. ápr. 1. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha eléggé benedvesedik az illető, akkor jól működik.
2014. ápr. 16. 21:10
 7/7 anonim válasza:
Én a füvescigitől is lemegyek alfába és még csak a három ujjamat sem kell összerakni..
2014. okt. 24. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!