Hogyan tudom ellenőrizni, hogy működik-e a három ujj technika?
Ne vedd tapintatlanságnak a következő kérdésem. Mi a faxom az a három ujj technika?
Mert gondolom nem a hogyan maszt.....ljunk c. cikkben olvastad.
Mivel a kérdező GYEKREK tanfolyamot végzett, továbbá ez az AGYKONTROLL témakör.....áááá mindegy...
A kérdezett technika lényege, hogy be lehet "programozni", hogy három újjunk összeérintésével "alfa" állapotba kerüljünk.
De szerintem ezt érdemes többször "programozni" ahhoz hogy működjön. (én nem használom egyébként)
Az Alfa állapot valami olyasmi, mint amikor nem gondolkodol semmin csak vagy. Én így írnám le, de hátha valaki érthetőbben megfogalmazza.
Ha beelméyledsz valamibe például rajzolásba, mikor csak azzal foglalkozol akkor is alfa állapotban vagy. Nincs benne semmi különös vagy misztikus. Elalvás előtt midnenki ebbe az állapotbe kerül szóval midennki ismeri.
Lemész "alfába".
Összeteszed azt a három ujjadat, amelyiket szeretnéd.
Majd ezt programozod magadban:
"Valahányszor így összeteszem bármely kezem három ujját, tudatom a tudatosság eme mélyebb szintjére ereszkedik.
És ez így van."
Ezt erősítsd meg többször is, mikor lemész alfába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!