Ez vajon miért van?
Figyelt kérdés
Hiszek az agykontrollban (a Titok/Erő című könyvben). Ha Valami átfut az agyamon, pl. valaki, akit rég láttam eszembe jut, akkor pár órával később véletlenül összefutok vele a buszon. Ha nagyon szeretnék egy fényképezőt, de nem gondolok rá annyit, megismerek egy embert, akinek olyan van, és kölcsönadja. Tehát ami csak pillanatnyilag átfut az agyamon, egy ilyen "de jó lenne" szinten, majd elfelejtem, az előbb-utóbb megjelenik az életemben. Viszont ha tudatosan rákoncentrálok, hogy érzelmileg és gondolatilag egy bizonyos dolgot magamhoz vonzzak, az nem sikerül, vagy még nem sikerült. Ha így kelek és úgy fekszem, hogy azen jár az agyam (telivagyok pozitív gondolatokkal, tehát elméletileg jól csinálom, nem a hiányra gondolok stb) , amit akarok akkor semmi változás. Viszont ha tudattalanul, nem szándékosan csniálom, akkor utólag rádöbbenek, hogy jé, tényleg, erre gondoltam ekkor és ekkor... Miért van ez?2014. márc. 1. 23:54
1/3 anonim válasza:
Akkor vagy nyeregben, ha nem irányítasz.
Ennyi a titka az egésznek.
2/3 anonim válasza:
Szimpla parasztvakítás (igen, TE...). Ezer dologra gondolsz egy nap és egyszer-egyszer tényleg összejön. Ha ez neked még mindig meglepő akkor kérlek ne is vedd figyelembe ezt a választ.
3/3 PalotaiM válasza:
Hát pl nekm volt olyan h megismertem pl egy zenét és másnap azt halgatták a suliban...Hasonlók sokszor fordultak elő aztán rájöttem hogy mikor megismerem a zenét akkor másnap nem ők kezdik el véletlenszerűen csak ÉN AKKOR VESZEM ÉSZRE :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!