Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi van akkor, ha tudatos...

Mi van akkor, ha tudatos álmodás közben főbe lövöd magad?

Figyelt kérdés

2014. jan. 28. 12:14
1 2
 1/11 Passiflora ***** válasza:
83%

Szerintem valószínűleg attól függ, hogy aznap este egy működőképes lőfegyverrel a kezed ügyében aludtál-e el.

Ha nem, kb. akkora kockázatot látok benne, mintha egy hétfejű sárkánnyal futnál össze álmodban. :-)

(Bár azt hozzá kell tennem, hogy nem értek a tudatos álmodáshoz.)

2014. jan. 28. 12:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Valszeg emós vagy.
2014. jan. 28. 14:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Paradoxon.
2014. jan. 28. 16:29
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Semmi, max felébredsz.
2014. jan. 28. 17:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Próbáld ki és megtudod

J Kókler

2014. jan. 28. 19:54
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Semmi. Az álmok nem válnak valóra(legalábbis ebben a kontextusban).
2014. jan. 28. 20:40
 7/11 anonim válasza:

Ha valami nagyon jot akarsz csinálni álmodba akkor a Tudatos álmodba Aludj el és ha abba is benne vagy ott lőd magad agyon.Nem mondom el mi lessz,Próbáld ki.

De lehetnek rossz hatásai amikor felkelsz.

2014. jan. 30. 01:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Felébredsz, legtöbb esetben ez történik, ha bármilyen módon meghalsz az álmodban.

Érdekes, hogy az agy nem vált át egy folytatólagos továbbhaladásra, amelyben élsz a halálod után vagy átmész egy másik dimenzióba vagy akármi. Ilyen téren amit nem tudsz tudatosan elképzelni, azt nem tudsz elképzelni álmodban, tudat alatt sem.

Bár amikor jártam tudatos álmokkal kapcsolatos fórumokon, olvastam olyanokról, akik megálmodták azt, hogy meghalnak és azután közvetlenül nem ébredtek fel, hanem végignézték, ahogyan az álombeli szereplők viszonyulnak hozzá halottként.

Az álmodás még egy nagyon kiaknázatlan tér a tudomány számára és számos megválaszolatlan kérdés van.

Ajánlat: nézd meg az Eredet című filmet.

[link]

2014. jan. 31. 10:53
 9/11 KovA1963 ***** válasza:

Mindegy hogy tudatos álmodás közben-e vagy bármi más közben - ha főbe lövöd magad akkor valószínűleg meghalsz.

De legalábbis főbe leszel lőve.

Más dolog, hogy "csak" álmodod-e hogy főbe lövöd magad.

Ilyenkor valójában nem (feltétlenül) lövöd magad főbe valójában.

2014. febr. 4. 13:58
 10/11 anonim ***** válasza:
ilyenkor felébredek, de volt 1 álmom abi kurtam, de még a valóságba szűz vok, mweg csajom se volt
2014. febr. 7. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!