Volt már igazán extrém agykontroll tapasztalatok?
"Ezaz, pontosan így van, különleges körülmények, és érzelmi állapot kell hozzá! csak azt nem értem mit hitetlenkednek az emberek, hiszen sok példa van rá...Gyerek szereli a kocsiját, emelőkar kiesik, kocsi rányomódik a mellkasára, feje ellilul, épphogy már meghalt, mikor anyja olyan erős érzelmi sokkot kap hogy odarohan és egyedül(!) felemeli azt a kocsit! duci, 45éves, egyszerű asszony. ezt a történetet még a tvben láttam. Veled mi történt Súr?"
--Nekem ez a nagy isteni erő (májá, illúzió ? Saját tudat ? Szinkron az egyetemes tudattal?) hozott egy feleséget, pedig én nem akartam megnősülni. Furcsa konfliktushelyzet merült fel és így oldódott meg... Mint egy nagyon erős isten, amikor átvonul a természet felett és sokkal erősebb, mint ez a természet.. Maga az erő és a tanúbizonyság. Én azóta egyetlen egy gyenge és tőlem független istent sem fogadok el... nem hiszek egyikben sem.
Volt már, hogy tapasztaltam azt, hogy (talán) nagyon erős lesz a szavam (amit szükséghelyzetben, viszonylagos szorongattatásban kimondok). Furcsa, konkrét dolog is történt.
De: hazudni sohasem szabad!!! Csak igaz ügynél működhetnek ezek a dolgok.
Hazudhatnak akármilyen isteneket, nem érnek azok semmit, ha hazugság az alapjuk – azok mellé politikát, rendőrt kell rendelni, csak úgy működnek valamennyire. Vallásjogászok által felállított bálványok : a Biblia istene is többé-kevésbé ilyen. Fantomok... hatalomra törő törzsek önző istenei.
...
A mágikusan kimondott szó erejével valószínűleg teremteni tud az, aki erre a pecsétet megkapja. Én mintha megkaptam volna ezt az idén.
De ettől sokkal magasabb teremtési szintek is vannak (lehetnek). A szó kimondásához test kell... a magas teremtői / teremtési szinteken nagy valószínűséggel nem használhatunk testeket.
...
A Biblia istene is alacsony szintű teremtő... mivel a szavával teremt... és ahhoz test szükséges.
Az egész Biblia testmánia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!