Az átlagos ember az agyának 11%-át használja, mi lenne ha képes lenne a 100%-át használni? Mikre lenne képes szerintetek?
Szia Kérdező!
Ez a téma sok sci-fi író képzeletét megmozgatta. Ha érdekel egy ilyen témájú (magyar) írás:
Új Galaxis 20. szám: Maron A. Andrea: A száguldás szerelmese
Jó szórakozást! :)
Nem tudjuk mennyit tudnánk 100%-nál, mert csak 2-őt használunk.
Einsteinnek sokkal jobban hiszek, mint pszichológusoknak, mert Einstein zseni volt és tökéletesen érezte mennyit használ az átlagember és mennyit ő
Mindenki képes kihasználni a teljes agyát, csak sokan túl lusták hozzá, és ráfogják, hogy ez képtelenség.
Képzeljétek el, hogy valaki azt mondja, hogy ő neki sosem lesznek izmos karjai, mert kevés rajta az izom, és a súlyzótól meg megfájdul a karja. De ha elkezdeni kisebb súlyokkal, naponta többször is, akkor egy idő után megvastagodik rajta az izomzat, és a teljesítménye is nagyobb lesz.
Ezért a legjobb módszer, hogy elérjük az agyunk működésének 100%-át, ha tanulunk. Azzal "izmosodik" az agyunk.
Tanulás nélkül bármennyire is okos vagy, nem fogsz tudni semmit. Mert a semmiből nem fogsz tudást szerezni.
Legenda vagy sem, Én ismerek olyan embereket akik az agyuk max. 1%-át használják gondolkodásra. :-)
Ráadásul vannak, aki még ezt az 1%-ot is pusztítják piával vagy drogokkal. :-(
Én úgy tudom , hogy egy átlagos ember 5-7%körül használja az agyát.Elméletben Albert Einstein és más különleges emberek érik el a 10-12%agyi kihasználtságot.
Egyszer volt még nagyon régen egy tudományos film amiben azt mondták , hogy hogyha 80 esetleg 90% -át kitudnánk használni az agyunknak , akkor valami mágneses kibocsájtásunkat is tudnánk szabályozni és vezérelni így az agyad segítségével elméletben akár NEM repülni hanem kisebb lebegést is eltudnál érni a többit a fantáziádra bízom......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!