Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollal meggyogyulhatok?

Agykontrollal meggyogyulhatok?

Figyelt kérdés

Valakinek tapasztalataok, miben segitetett?

Gondolom belulrol jon ez a problemam, mivel kis koromban lattam a TV ben , hogy egy nonek lezeres szortelenitessel kezelik az aract , mondtam volt magamban , hogy en enm szeretnek ilyen lenni , es errefel nekem is lett egy csomo szorom , gondolom ez is befolyasolt. Megtudok agykontrollal gyogyulni belole, vagy picit segithet a tuneteken?

2009. nov. 22. 20:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát...en rákot gyógyitottam meg vele, pedig azt mondták nincs sok esély...
2009. nov. 25. 19:20
 12/16 anonim válasza:
5%
Nem erre nem fog működni .
2009. nov. 26. 00:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Már hogyne müködne? Úristen! Miért ne? Ugyanúgy kell programozni, mint a többit! Bármi mást.
2009. nov. 26. 11:58
 14/16 anonim válasza:
Az agykontroll lényege, hogy alfába lépve az agyadnak olyan képeket vetíts le, amilyen szeretnél lenni. Nos, ha képes vagy tudatosan lelépni alfába, akkor szerintem igenis működhet az, amitszeretnél, viszont ha nem megy, ajánlom neked a "A Titok" filmet. Nagyon sok hasznos dolog van benne! (könyvben is kapható.)
2010. jún. 17. 23:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem kell ám mindent elhinni amit a tvben látsz. De ha felkeresed az öreg Kenobi mestert, talán tud segíteni. (De siess mert a 4. rész végén meghal!!!)
2010. jún. 18. 03:59
 16/16 404 ***** válasza:
100%
Bármire képes vagy, csak el kell hinned.
2010. nov. 27. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!