Agykontrollal meggyogyulhatok?
Valakinek tapasztalataok, miben segitetett?
Gondolom belulrol jon ez a problemam, mivel kis koromban lattam a TV ben , hogy egy nonek lezeres szortelenitessel kezelik az aract , mondtam volt magamban , hogy en enm szeretnek ilyen lenni , es errefel nekem is lett egy csomo szorom , gondolom ez is befolyasolt. Megtudok agykontrollal gyogyulni belole, vagy picit segithet a tuneteken?
Okosat kérdeztél, csak nem jó helyen, téged is hülyéznek majd meg engem is. (www.agykontroll.hu) De sebaj!
A régi beidegződött félelem, negatív hatású kép sajnos lehetett ilyen hatással. Ellazulva gondolj vissza arra az időre és változtasd meg a képet! A szőrös képet képzeletben semmisítsd meg, és azt lásd magad előtt, hogy szép sima, hibátlan az arcod.
Később csak a pozitív képre gondolj!
Vannak más technikák is, amivel sokat segíthetsz magadon, de konkrétan ilyen tapasztalatom nincs. Viszont hitem van és erre/emiatt biztatlak téged is.
Hiszem hogy sikerülni fog, ne add fel!
koszi utolso , neked sikerult valahogyan elorebb jutnod.
En azert gondolom , hogy valahol bennem van a baj , az hogy kiskorom ota NEM akartam olyan lenni es az a NEM valahogy IGEN lett , mas ertelmes magyarazatom nincs. Nincs semmi bajom a vervizsgalat soran sem es tobb mint 2 eve jarom az orvosokat , annyi vert vettek mar tolem , hogy egy csomo ember eletet megmenthettem volna mar vele.
Nekem jobbá tette az életem az agykontroll.
Régebben mindig az volt a szólásom, hogy "beszarok". Minden viccesre vagy megdöbbentő dologra ezt mondtam. Rá 2 évre elkezdett menni a hasam. Küldtek mindenféle vizsgálatra, daganatot kerestek stb stb míg végül elküldtek dilidokihoz.
A dokim meg 4 beszélgetés után azt mondta, hogy ha megakarok gyógyulni akkor látogassak el egy tanfolyamra. Nem mondom, hogy olcsó mulatság volt a szüleimnek, de 2-3 hónap után csökkent a hasmenésem míg erre 3 hónapra már nem voltak hasmenéses gondjaim. :)
Vannak mp3 a neten amit letoltetek? vagy honnan?
Van sok relaxációs gyakorlat vagy meditáció a neten.
pl. [link]
De hidd el nem ezen múlik, neked kell a szükséges képet megalkotni, beleélni magad és hinni benne, sőt elvárni a sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!