Ez minek számít?
Figyelt kérdés
Sokszor előfordul, hogy beszélgetés közben, mikor hosszasan az illető szemébe nézek, furcsa érzéseim támadnak. Egyszerűen érzem, hogy én vagyok "felül", mind1 ha bénazok is valamit a beszélgetésben, vagy ha hülyeséget is mondok, nem érdekli. Azaz érzés kerülget, mintha a "gondolataimra" szomjazna, sokszor érzem is, hogy csak úgy issza magába az illető. Tegyük hozzá, hogy ez nem mindig sikerül és nem is mindenkinél válik be. ÉRTELMES VÉLEMÉNYEKET VÁROK!2013. dec. 2. 22:53
2/6 anonim válasza:
én is erre gondoltam gondolat energia vámpír.. örülj amíg nem a véred szívja vagy.. :P
3/6 anonim válasza:
> ez nem mindig sikerül
De mi az, ami sikerül? Nem egészen értem.
Amúgy az, hogy benned érzések támadnak, nem jelenti azt, hogy bármilyen módon hatsz a másikra, vagy azt, hogy az érzést a másik ember váltja ki belőled.
4/6 anonim válasza:
1. Csak szimplán nem érdekli, amit mondasz, vagy
2. Nem akar veled beszélgetni.
Még a godolataidra szomjazik te jó isten. Ezt honnan vetted? Azta...
:-D :-D :-D :-D :-D
5/6 anonim válasza:
Lehet, hogy úgy nézel rá, mintha 'meg akarnád babonázni'. Ismerek én is ilyet.
6/6 anonim válasza:
nekem is van egy ismerősöm mindig mondom lassan beszéljen mert meg kell emésztenem amit mond..ráadásul a "felűl" alul dolgokat mindig keverem..talán majd ha megmutatja jobban memorizálódik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!