Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ez minek számít?

Ez minek számít?

Figyelt kérdés
Sokszor előfordul, hogy beszélgetés közben, mikor hosszasan az illető szemébe nézek, furcsa érzéseim támadnak. Egyszerűen érzem, hogy én vagyok "felül", mind1 ha bénazok is valamit a beszélgetésben, vagy ha hülyeséget is mondok, nem érdekli. Azaz érzés kerülget, mintha a "gondolataimra" szomjazna, sokszor érzem is, hogy csak úgy issza magába az illető. Tegyük hozzá, hogy ez nem mindig sikerül és nem is mindenkinél válik be. ÉRTELMES VÉLEMÉNYEKET VÁROK!

2013. dec. 2. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
úristen, gondolatvámpír
2013. dec. 2. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
én is erre gondoltam gondolat energia vámpír.. örülj amíg nem a véred szívja vagy.. :P
2013. dec. 2. 23:26
 3/6 anonim ***** válasza:

> ez nem mindig sikerül

De mi az, ami sikerül? Nem egészen értem.

Amúgy az, hogy benned érzések támadnak, nem jelenti azt, hogy bármilyen módon hatsz a másikra, vagy azt, hogy az érzést a másik ember váltja ki belőled.

2013. dec. 3. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:

1. Csak szimplán nem érdekli, amit mondasz, vagy

2. Nem akar veled beszélgetni.

Még a godolataidra szomjazik te jó isten. Ezt honnan vetted? Azta...

:-D :-D :-D :-D :-D

2013. dec. 3. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy úgy nézel rá, mintha 'meg akarnád babonázni'. Ismerek én is ilyet.
2013. dec. 20. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem is van egy ismerősöm mindig mondom lassan beszéljen mert meg kell emésztenem amit mond..ráadásul a "felűl" alul dolgokat mindig keverem..talán majd ha megmutatja jobban memorizálódik :)
2013. dec. 20. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!