Agykontrol (tudatmanipulált) lesz az emberiség a közeljövőben az Illuminatik által?
#6 Én azt inkább hülyéneknéznésnek és beetetésnk nevezném, az agymosás egész mást jelent. Értem, mire gondolsz, de nem ugyanaz a szint. Még a szubliminális üzenetekre azt mondom, oké, hihető, de ez ezobioökonano-akármi már fáj. Ráadásul már volt is.
#10 Nem. Aki ezt elhiszi, nem tudja, hogy működik egy MR :). Ha tudná, nem hinné el :).
Az agykonrtoll és az emberek tudatának manipulálása szerintem nem ugyanaz.
Az emberek manipulálása pedig régóta zajlik. A pénz beférkőzött az emberek életének minden területére és az emberek legtöbb esetben szinte teljesen függenek is a pénztől, döntéseiket is ettől függően hozzák meg.
Emellett a politika (amit gazdasági érdekcsoportok lobbitevékenyég útján irányít) is nagy mértékben befolyásolja az embereket a média segítségével.
Ehhez kapcsolódik Noam Chomsky "tízparancsolata".
Hogy Illuminatiknak vagy másnak nevezzük, attól még létezik/léteznek olyan csoport/csoportok, akik a háttérben munkálkodnak. Csak az emberek könnyebben mondják rá valamire, hogy "Ugyan, az csak összeesküvés-elmélet!".
leeeesz?:)) Nézz körül... menj az utcára, nézz az emberek szemébe, figyeld meg az átlagos intelligencia szintet!
Már régen az!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!