Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az agykontrollosoknak nyitva...

Az agykontrollosoknak nyitva lenne a 3. szeme?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

lassan több mint 1 éve foglalkozom 3. szem nyitásával. Emberekről név és korból látok dolgokat, de sokszor téves képek is becsúsznak. Valamikor eléggé szakadozva jönnek a képek is, én ezt teljesen éber állapotban végzem, mindenfajta alfa állapot nélkül.

Olvasom agykontrollosok esettanulmányát, és olyan szinten leírnak idegen embereket név és korból, hogy félelmetes. Lehetséges, hogy nyitva lenne teljesen a 3. szemük?

2013. okt. 27. 15:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem kinyílt a 3. szemem, még kacsintani is tudtam vele. Csak hát ugye ez nem tetszett a feleségemnek és tyúxemtapasszal elintézte.
2013. okt. 29. 15:36
 12/12 Sowilo ***** válasza:

Kérdező, csak egy kérdés: el tudod nekem mondani, hogy mit nevezünk "harmadik szemnek"?

Lehet, hogy így tudok segíteni... egyébként nem, az agykontrollosok más módszereket használnak. Az agykontroll konkrétan pszichológia.

2013. nov. 6. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!