Hogyan tudok dolgokat úgy kizárni, hogy tényleg ne érdekeljen és még csak eszembe se jusson?
Figyelt kérdés
Néha eszembe jut olyan szó, ami kissé idegesít és ki akarom ezt törölni az elmémből, hogy ha pl. valakivel egy légkörben vagyok ne keringjenek folyamatosan hülye szavak az agyamban. Másik része pedig a dolognak, hogy idegesít, mikor körülöttem pakolnak, zajongnak, vagy akármi. Szeretném kizárni az elmémből a nem kívánatos embereket/dolgokat, de nem tudom hogy legyen. Sajnos kihat az egészségemre is, ezért érdekelne.2013. szept. 18. 21:14
1/6 anonim válasza:
Túl feszült lehetsz (mostanában). Engem akkor idegesítenek a zajok, meg sok más egyéb. Aludj többet, menj el jógázni, sportolni! Relaxálj, mert kizárni sem az embereket, sem az általuk keltett zajokat nem fogod tudni, csak megtanulni együtt élni velük.
Még egy kérdés: nem történt mostanában költözés az életedben? Pl. egy nagyon csendes faluból vagy kisvárosból egy zajos-forgalmas nagyvárosba? Munkahelyeden (vagy ha még tanulsz, az iskolában), családban rendben vannak a dolgok vagy sok a feszült helyzet?
2/6 anonim válasza:
A valaszt megkapod, ha nem gondolsz a nagy feher nyulra:)
3/6 anonim válasza:
Magas vérnyomás, stressz, kóla, energiaital.
4/6 A kérdező kommentje:
Elég régóta van már nekem ez, évek óta ilyen vagyok és voltam. Mindenhol feszült a helyzet egyébként, ha mondhatjuk úgy.
2013. szept. 19. 06:38
5/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Sok évig zaklatott egy gondolat, időről időre előjött, pedig nem akartam. Nem emlékszem tisztán, hogy hogy múlt el. Azt hiszem, összekötöttem a gondolatot egy másikkal, ami nagyon rossz nekem, így már nagyon nem akartam ARRA gondolni. Egy idő után elmúlt.
6/6 Vörösnefelejcs válasza:
Légzőgyakorlat, meditáció (ez is nagyjából légzőgyakorlat). Nézz után a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!