Van itt olyan akinek bejött a Titok?
Tényleg bejön az hogy ha csinálsz egy táblát és rárakod a vágyaid tárgyát akkor az bejön az életedbe?
Aki már kipróbálta és ír a tapasztalatairól azt felpontozom :)
az én titkom megtartom magamnak, sokkal előbb alkalmaztam ezt, és senki nem tanította meg, nem olvastam sehol, h amire vágysz , koncentrálsz azt eléred, ott lesz előtted.
és amit akartam, eddig mindent meg is valósítottam.
A Titok önmagában nem elég szerintem, az inkább hurráoptimizmus irányzat :) Akinek nem jön be, annak többnyire azért, mert akkor is azt mondja, hogy jaj de szép az élet, amikor az nem az, de ezzel önmagának hazudik, nem éli meg a problémát, stb, stb, szóval lehetne sorolni még. Viszont az a filozófiai alap, amiből kiindul, az egészen korrekt, néhány szabályt és megkötést figyelembe véve természetesen, én az alapokat már sikeresen alkalmaztam az életben A Titok előtt is, csak tábla nélkül. ;)
Amit mondtál, a táblára rakás, gyakorlatilag egy pszichológiai segítség arra, hogy ezt az alapot kivitelezni tudd. A táblát ugyanis ara használod, hogy összeírd/összeollózd magadnak, hogy mit szeretnél, mi az, amire vágysz. Amíg ezzel elkészülsz, lehet az akár több óra is, addig arra koncentrálsz, hogy ezt el akarod érni, azt meg akarod szerezni, ez pedig mindenképp jó indítás, már pszichológiai tekintetben is. Például, ha egyértelműen bebizonyosodna, hogy a Titok alakjai nem működnek (tehát az univerzum nem adja meg, amit kérsz), de mégis megcsinálod a táblát, azzal még mindig letisztázod magad előtt a terveket, s jó eséllyel tenni is fogsz azért, hogy ezt elérd. Namost, ha pontosan tudjuk, hogy az univerzum trágyát sem ad, ám te mégis hiszel benne, az megint hathat pszichológiailag. Pl. szeretnél egy állást, elmész az interjúra azzal, hogy csináltál erről a munkahelyről sarkot a tábládra, az univerzum meg fogja adni, csak persze, tenni is kell érte, és nem akadályozni az energiák működését. Eleve úgy fogsz belépni az interjúra, hogy áh, téged ide úgyis felvesznek, ha jól sikerül az interjú, és egy lehengerlő kisugárzással jelensz meg, magabiztosan, nyugodtan, kiegyensúlyozottan. Hisz azért jöttél, hogy fölvegyenek, de előtte letudd ezt a kis procedúrát, amit állásinterjúnak mondanak.
Szóval egy próbát megér a módszer, ha bejön, akkor tökjó, ha mégsem, akkor ez van, ha pedig csak azért jön be, mert a tábla miatt hitted, hogy így lesz, és nem azért, mert az univerzum megadta, akkor megérte, nem? :D
Csináltam egy táblát, ráraktam vágyaim álmát és utána rögtön kopogtak. Mondom, ki az? Jött a válasz:Én vagyok a Titok! Mondtam neki, hogy akkor gyere be! Erre bejött a Titok!
Kapom a plusz pontot? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!