Van akinek sikerült már mesterségesen létrehozni tudatos álmot? És hogyan?
nekem rengetegszer sikerült már.
de az a baj, ez csak álom, nem a valóság, sokféleképpen elő lehet idézni, és sok könyvet is írtak erről a témáról.
ha most találkozol ezzel a fogalommal először, olvasgass a témában, mert könnyen elveszhetsz az ezoterika útvesztőiben.
Nekem úgy sikerült, hogy olyan időpontban aludtam, amikor általában nem szoktam. Nem szánt szándékkal tettem persze eleinte, de rájöttem, hogy nekem így működik, este, normál alvás közben sose.
Szerintem mindenkinek megvan a maga ébrenlét-alvás ciklusa, olyan, mint az ujjlenyomat. És ehhez hozzászokik a szervezet.
Vagyis ha egy olyan időpontban alszol (én mondjuk hétvégenként délután szoktam), amikor amúgy nem szoktál, akkor a belső biológiai órád szerint ébren kellene lenned, de mivel alszol, így az álmok sokkal "éberebbek" lesznek.
Remélem érthetően leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!