Hogyan használjam az agykontrollt fognövesztésre?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy ezen belül milyen módszert használjak.2013. szept. 13. 20:17
1/17 anonim válasza:
Egyszerű és mégis nagyszerű csak koncentrálj arra hogy ki nő a fogad és ezt ismételd. meg naponta amíg egy szépnap megtörténik és egyfogal boldogabb leszel!! :D
2/17 anonim válasza:
Én hiszek az agy felsőbbrendűségében, de valami miatt nem hiszem, hogy ezt ellehet érni agykontrollal.
3/17 vmi03 válasza:
Ráböksz egy gallyal a fogadra és ordítsd az h baziteo és vagy sikerül vagy nem XDD am nem hiszem h agykontrollal ezt lehet
4/17 anonim válasza:
Sz@@rás közben növeszd, csak akkor nő... amikor erőlködsz, trónolsz, akkor tátott szájjal ordítsd, hogy "nőőőőőőlj fogam... NŐŐŐLJ már kii"
5/17 anonim válasza:
a 3-as válaszától még a könnyem is kicsordult a röhögéstől :D túlságosan vizuális típus vagyok XD :D :D :D
8/17 anonim válasza:
Nem tudom mennyire vagy járatos a relaxációs gyakorlatokban, meg az agykontrollban magában, de lényeg az hogy nagyon nyugalmi helyzetbe kerülj. Ezután erősen kell koncentrálnod arra, hogy a fogad elkezd nőni. És ezt naponta ismételgesd, akár napi többször is!
Akár egyre mélyebbre és mélyebbre mehetsz a relaxációban, minél tisztább az elméd, annál hatékonyabban tudsz ön-kontrollt gyakorolni. :)
9/17 anonim válasza:
nyugalmi állapotban kerülhetsz a fűvescigi segítségével! sok szerencsét:D
10/17 anonim válasza:
azon gondolkodtam, milyen rossz a haveromnak, van két bölcsesség foga, de nagyon rossz helyre nőtt.
pár hétre rá, vmi furát kezdtem érezni a számban, és 4 bölcsesség fog bújt elő, a fogsort torzítva, hát ennyit a fognövesztésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!