Talán ez lenne a bad trip?
Figyelt kérdés
A héten kipróbáltam hogy bevettem 2 teljes zacskó szerecsendiót, aminek hallucinogén hatása van. Néhány óra elteltével jöttek is a hallucinációk, rengeteget röhögtem, de később egyre erősebbek lettek, és pánik kerített hatalmába, teljesen össze folyt a valóság a képzelettel, teljesen kiléptem ebből a világból, mintha állva nyitott szemmel elaludnék. Csak néha tudtam megszólalni, pánikba esett hangon hogy hívjatok mentőt. Vajon mindig ilyen hatásra számítsak, van ez tőlem függ? Egyszerűen csak rossz utazásban volt részem? Máskor lehet jobb?2013. szept. 1. 22:51
1/4 anonim válasza:
A szerencsendióval nagyon vigyázz, mert olyan mennyiségekben, amikben hallucinációt okoz már mérgező is könnyen lehet!
2/4 anonim válasza:
van más is ami hasonló hatást okoz, és nem annyira káros.
de mivel ennek jogi szabályozása is elég komoly, keresgélj a neten hátha rátalálsz...
3/4 anonim válasza:
igen ez egy bad trip volt
de tényleg vigyázni kéne ezekkel. a szerecsendiónál már két egész diónyi adag bevétele után 80% a halálozási esély
próbálj mérlegelni, hogy mi a fontosabb, az életed és a szeretteid vagy pár trip, aminek ki tudja mi lesz a vége.
4/4 A kérdező kommentje:
Én úgy olvastam hogy a halálos túladagolás nagyon nagyon ritka a szerecsendiónál. Meg hát 2 zacskótól tán csak nem halok meg. Tervezem hogy újra kipróbálom, de ezúttal csak fél adaggal, tehát egy zacskóval.
2013. szept. 2. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!