Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért érzem mindig azt hogy...

Miért érzem mindig azt hogy valaki néz?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,pánikbeteg voltam 3 hónaja,nemtudom mennyire függ ez hozzá,de szerintem megint előfog jönni jelentősebben.
2013. aug. 24. 11:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez csak egy kis 80-as évekbeli muzsika:)
2013. aug. 24. 13:44
 12/19 A kérdező kommentje:
nem,akkorsem merem.
2013. aug. 24. 13:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez reménytelen. Reméljük az Erzsébet hídról mer majd ugrani a Dunába.
2013. aug. 24. 13:59
 14/19 A kérdező kommentje:
haver ,tapsold meg magad , teljes szívből kívánom hogy éld át amit én éltem eddig büdös 14 év alatt, nekem mint lánynak, bőven elég volt. hidd el, simán rátudnál venni.
2013. aug. 24. 14:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Ne törődj az idióta kommentekkel! Keress fel egy orvost, az is jó, ha először a háziorvosodhoz mész, ő biztos tud majd ajánlani valakit. Korábban voltál már kezelésen?
2013. aug. 24. 15:07
 16/19 A kérdező kommentje:
sohasem voltam még:)
2013. aug. 24. 15:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Akkor éppen itt az ideje. Még mielőtt rosszabbodna.
2013. aug. 24. 16:39
 18/19 anonim ***** válasza:

szia

ajanlom nezd meg ezt a filmet :), nekem sokat segit mikor elszomorodk , olyan minthakicserelnenek utanna

magyar nyevu forditasban tobb valtozata van , de angol nyelven ha megkapod ott egy kicsit hosszabb, de a magyar nyelvu is kivallo legutobb ez tett rendbe :)

a lenyeg ott van, hogy egyszeruen esszre kell venni, hogy minden a gondolataidtol fugg, hogy hogy erzed magad, adhat az orvos barmilyen csoda bogyot vegso soron a szemlelet mod valtasoddal oldhatod meg a gondjaidat... ez a film a ra ebredesben segit ...

ha lenne valamilyen kerdesed irj batran :)

25f

http://www.youtube.com/watch?v=G2tGpnh1sbI

2013. aug. 26. 10:24
 19/19 anonim válasza:
Én sosem voltam pánikbeteg, tudtommal. Viszont ennyi idősen én is épp ugyanezt éreztem. Volt egy tükrünk, attól különösen féltem, mindig úgy éreztem, hogy abból néz valaki. Egy fekete ruhás valaki. Akármilyen hülyén hangzik is ez, tényleg így volt, pedig nem hiszek ilyesmikben. Féltem, nem tudtam mit csinálni. Aztán miután apám és mamám meghaltak, már nem nézett többet. Szerencsére. Nem tudom, hogy ez miért van, és mit lehetne tenni sajnos. 25/L
2013. szept. 3. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!