Mellnövelés agykontrollal. Jól csinálom?
Kérem csak olyanok válaszoljanak akik jártasak ebben a témában . Nem akarok lebeszélő kommenteket , én hiszek benne , hogy sikerülhet , csak tudni szeretném hogy jól csinálom-e?
Képzeletemmel alkottam 100 apró , dolgozó manócskát. Többféleképpen is szoktak dolgozni. Néha adok nekik ásót , és egy vödröt , ezzel kiássák a zsírt a hasamról majd vödrökön átviszik a melleimbe és odatapasztják. Elképzelem , ahogy nő és örülök az új melleimnek. Néha nem ők szedik össze a zsírt , hanem készen odaadom nekik vödörben (mert kevés felesleges súlyom van). Van olyan is hogy zsírtermelő gépezetet adok nekik , azokat elhelyezik szétszórva és ha tekerik termeli a zsírt.
Ezt naponta 3x elképzelem :reggel , ebéd után és este lefekvés előtt.
A kérdésem az lenne , hogy jól csinálom-e? Az nem baj ha többféleképpen is dolgoztatom őket? Kellene előtte valami bemelegítő gyakorlat vagy a végén még kellene csinálni kalamit?
De majd ne felejtsd el megmutatni az eredményt.
Akár azt is már most hogy honnan indultál.
Nagyon kíváncsivá tettél! :)
Nagyon jó! Figyelj a manókra, hogy jól érezzék magukat munka közben, mosolyogj rájuk sokat!
Mivel a testünk a belsőnk kivetülése, ezért még hozzátenném a lélektani hátterét a melleknek, ugyanis lelkileg is nagy mellűvé kell válnod, ha eredményt akarsz!:
"Egy nagy mellekkel rendelkező ember (legyen az nő vagy férfi) gyakran már egészen serdülőkora óta úgy érezheti, anyáskodnia kell mások felett azért, hogy szeressék. Ezzel ellenkezőleg, ha kis melleim vannak, akkor lehetséges, hogy kételkedem anyai képességeimben, vagy állandóan azt érzem, be kell bizonyítanom, hogy jó anya vagyok. A bal mell inkább az anyaságom érzelmi oldalát jelképezi, amíg a jobb mellem a családanyaként megélt vagy a társadalomban betöltött női szerepemmel kapcsolatos kötelességeimre, felelősségemre utal. A mellek megjelenése a nővé válás kezdetét jelenti. Ez számos reakciót vált ki a nőkből: Attól félek, hogy szexuális vonzódás tárgyává válok, hogy kigúnyolnak. Szégyenérzetet, zavart is érezhetek. ..."
Tehát légy egy kicsit anyáskodóbb, nem erőltetetten, csak amennyire egy nagymellű nőtől az normális. Érezd, hogy anya tipus vagy, jó anya lennél, mindenki felé anyai szeretettel tudsz fordulni. Adni, adni, adni, szeretni, figyelni, törődni. Valamint alaposan vizsgáld meg, nincs-e tudatalatt félelmed azzal kapcsolatban, hogy a nagy melleket bámulják, vonzódást kelt, azt nőként kell tudni viselni is.
Megerősítő mondat:
Elfogadom, hogy ugyanannyit kell kapnom, mint amennyit adok, elfogadom a nőiségemet.
Szerintem jol csinalod. En is szoktam manokat "alkalmazni".
Majd ird meg leci 1-2 honap mulva , hogy sikerult e! :)
mert akkor en is nekilatok :)
tanfolyamon is mondtak h. volt ebben mar siker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!