Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Párkapcsolat&agykontroll?!

Párkapcsolat&agykontroll?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségetekre illetve a tanácsaitokra esetleg tapasztalataitokra lennék kíváncsi.

Nem régiben ismerkedtem meg az agykontrollal és több más ehhez hasonló dologgal (Pl. Vonzás törvénye,Joseph Murphy könyvei)

A történetem dióhéjban annyi, hogy a párkapcsolatom idén februárban ment tönkre 3év után(javarészt az én hibámból is, tipikus női hiszti:) ) de most júniusban ismét újra kezdtük és tiszta lappal indítottunk. Nagyon boldog vagyok, mert úgy érzem sokkal jobb lett a kapcsolatunk, jót tett ez a kis szünet. DE!.. itt jön a probléma. Az elmém egyszerűen megőrült. Van, hogy csak arra tudok gondolni, hogy mikor hagy el legközelebb. Ha például nem keres (mert dolgozik) akkor is azon rágódom, hogy biztos már nem szeret és hogy elhagy másért vagy ilyesmik. Ez már-már beteges formában jelentkezik nálam. Bizalmatlan is vagyok kissé. Van, hogy teljesen "bekattanok" és ki akarom sajátítani csak magamnak, múltkor például azon akadtam ki, hogy miért a haverjával van...

Nem is folytatnám tovább, a segítségeteket szeretném kérni, hogyan tudnék ebben változtatni? Hogy boldog legyek és eltűnjenek ezek a negatív gondolatok a fejemből? Félek, hogy annyit gondolok erre, míg a végén beköveetkezik.

Hogyan tudnám ezt magamban lerendezni? Tudtok tippeket adni?

Köszönöm szépen előre is!!!:)))) N

2013. júl. 4. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Elöször is ne félj! Ez a legfontosabb!

Ha az agykontrollt ismered, és ilyen jó önismerettel és önkritikával rendelkezel, hogy mindig látod (legalább utólag) hogy mi volt a hibád, akkor csinálj ezekkel kapcsolatos meditációkat! Programozz csupa pozitív dolgot az életetekbe:

Boldogok vagyunk együtt. Szeretettel és tülelemmel elfogadom, amikor más elfoglaltsága van. Egyre jobban bízunk egymásban. Pozitívan gondolok magamra és a párkapcsolatomra. Normális vagyok és bízom magamban. Életemet betölti a bizalom. Minden rendben van. stb.

A negatívakat próbáld először ellensúlyozni ilyenekkel, majd szépen hagyd, hogy elmaradjanak. A vonzás törvényéből tudhatod, hogy szerencsére a pozitív gondolatok sokkal erősebbek, mint a negatívak, így már az is nagy változást fog hozni, ha ugyanannyiszor gondolsz jóra, mint az

" itt jön a probléma.

Az elmém egyszerűen megőrült.

mikor hagy el legközelebb.

biztos már nem szeret.

már-már beteges formában jelentkezik nálam.

teljesen "bekattanok"..." tipusú gondolataidra.

Egyre jobban fog menni. Sőt! Már egyre jobban megy! ;)

2013. júl. 5. 11:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Nagyon sokat segített :)
2013. júl. 8. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!