Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tudatos álommal ez elérhető?

Tudatos álommal ez elérhető?

Figyelt kérdés

Néhány napja kezdtem el gyakorolni a tudatos álom technikáit.

Azt szeretném tudni, hogy elérhetem-e azt, hogy tudatos álomban egy olyan emberrel ölelkezzek vagy csókolózzak, akivel a valóságban soha nem csinálhatom azokat.

Biszexuális vagyok, és egy olyan fiút szeretnék pl. átölelni,megcsókolni álmomban, akit a valóságban soha nem ölelhetek át, mert ő nem biszex.

Volna 1-2 lány is, akivel csókolóznék, szeretkeznék álmomban.

Elérhető mindez tudatos álommal?

2013. jún. 6. 18:50
 1/7 A kérdező kommentje:
*15/F
2013. jún. 6. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Nehéz felfogni, hogy ha tudatos álomban bármit meglehet csinálni, akkor a bármibe ez is beletartozik?Akár meg is kefélheted álmodban azt a srácot, hogyha azt akarod...
2013. jún. 6. 19:06
 3/7 A kérdező kommentje:

:D azt azért nem tenném.

még a valóságban sem gondoltam bele abba,hogy egy fiú fiúval kefél ..

nem-nem,azt csak lányokkal :)

fiúktól egy ölelést,max egy csókot várnék :)

2013. jún. 6. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
mondjuk érdekes kérdés, hogy olyan e lenne, mint a valóság. mert ha jól értem, hogy mi az a tudatos álom, akkor tisztában vagy vele, hogy álmodsz. azaz tudod végig, hogy az nem ő, hanem bizonyos értelemben te magad. szóval tudod, hogy egyfajta rafinált önkielégítés a dolog. tudod, hogy nem egy tőled különböző, tőled idegen akarat áll veled szemben.
2013. jún. 6. 20:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem én magam vagyok, de nem is az a személy, aki a valóságban van.

Az a baj, hogy akárhányszor meglátom azt a fiút, a pulzusom meghatszorozódik.

És ugyebár tudatos álomban nem lehetünk izgatottak, mert fennáll a veszély, hogy azonnal felébredünk.

Különben meg nem hiszem, hogy a legapróbb dolgokkal is tudunk foglalkozni tudatos álom közben.

oké,hogy tudatunknál vagyunk,de nem hiszem,hogy foglalkoznék azzal,hogy ez nem az a fiú,akit szeretek,hanem csak élvezném,hogy vele lehetek.

Tudom,hogy rengeteg gyakorlás és idő kell,hogy egy alap szinten tudjam irányítani az álmaim,de ha tudom,h lehet ilyet,akkor van,ami győzködjön,h ne adjam fel.

2013. jún. 6. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem vigyázni kell azzal tudatos álmodásnál, hogy ne szokjon hozzá az ember, mert hogyha hozzá szoksz, akkor egy idő után nem lehet/nagyon nehezen lehet megkülönböztetni az álmot a valóságtól és nem fogod tudni, hogy most alszol vagy fent-e vagy, mert mind a kettő állapot ugyan olyan, sőt ha tovább fejtegetjük ezt a szálat, akkor oda is eljuthatunk, hogy kialakulhat egy olyan kedve az embernek, hogy nem akar többet rendes életet élni, hanem inkább álmodni akar, mert minek küzdjön meg a hétköznap dolgaival, hogyha álomban valósággá válik minden kívánsága?Mértékkel kell csinálni ezt és óvatosan.
2013. jún. 6. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, elérhető. Sőt, akár nedves álmod is lehet így, szóval orgazmusig is simán eljuthatsz tudatos álommal.
2013. jún. 8. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!