Tudatos álommal ez elérhető?
Néhány napja kezdtem el gyakorolni a tudatos álom technikáit.
Azt szeretném tudni, hogy elérhetem-e azt, hogy tudatos álomban egy olyan emberrel ölelkezzek vagy csókolózzak, akivel a valóságban soha nem csinálhatom azokat.
Biszexuális vagyok, és egy olyan fiút szeretnék pl. átölelni,megcsókolni álmomban, akit a valóságban soha nem ölelhetek át, mert ő nem biszex.
Volna 1-2 lány is, akivel csókolóznék, szeretkeznék álmomban.
Elérhető mindez tudatos álommal?
:D azt azért nem tenném.
még a valóságban sem gondoltam bele abba,hogy egy fiú fiúval kefél ..
nem-nem,azt csak lányokkal :)
fiúktól egy ölelést,max egy csókot várnék :)
Nem én magam vagyok, de nem is az a személy, aki a valóságban van.
Az a baj, hogy akárhányszor meglátom azt a fiút, a pulzusom meghatszorozódik.
És ugyebár tudatos álomban nem lehetünk izgatottak, mert fennáll a veszély, hogy azonnal felébredünk.
Különben meg nem hiszem, hogy a legapróbb dolgokkal is tudunk foglalkozni tudatos álom közben.
oké,hogy tudatunknál vagyunk,de nem hiszem,hogy foglalkoznék azzal,hogy ez nem az a fiú,akit szeretek,hanem csak élvezném,hogy vele lehetek.
Tudom,hogy rengeteg gyakorlás és idő kell,hogy egy alap szinten tudjam irányítani az álmaim,de ha tudom,h lehet ilyet,akkor van,ami győzködjön,h ne adjam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!