Agykontrollal befolyásolás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem főként gyakorlott , tapasztalt agykontrollosoknak szól. Van egy személy az életemben akit én eléggé kedvelek..ne értsétek félre nem azt akarom agykontrollal elérni,hogy szeressen vagy ilyesmi csak kb. egyáltalán nem figyel rám..agykontrollal nem lehet valamit magamon a kisugárzásomon változtatni,hogy legalább felfigyeljen rám pozitív értelemben? tehát magamat szeretném befolyásolni az ő ízlése alapján már ha értitek :) köszi előre is :)2013. máj. 30. 00:07
1/5 anonim válasza:
Tpasztalat : Rúzs + smink + rövid szoknya + alá tanga.
2/5 anonim válasza:
de, elvileg kapcsolatba tudsz vele lépni, de ennek módszerét nem tudom, mert csak egyszer olvastam, de igen , ahogy van távgyógyításuk, meg hatodik érzékük, úgy tudnak a másikkal telepatikusan kommunikálni...elvileg
3/5 anonim válasza:
Kiváló ötlet, hogy befolyásolni akarod a kisugárzásod, én még azt sem vetném el, hogy őt befolyásold. De ne az ő ízlése szerint tedd ezt, mert az önbizalomhiányos gondolkodás, ne akarj neki megfelelni.
4/5 A kérdező kommentje:
igen értelek végülis szeretném ha neki is meg magamnak is megfelelnék:) nagyon fontos nekem ez a személy őt nem szeretném befolyásolni mert etikátlan lenne...+ agykontrollal nem is lehetséges ott a szabad akarat:) de magamon tudnék változtatni hogy pl. vonzzam magamhoz :) csak én sem tudom nagyon ennek a módszerét :)
2013. máj. 30. 18:42
5/5 anonim válasza:
Te ez nagyon nem volt jó ötlet! Miért kell ilyeneket csinálni? Biztos van oka, hogy nem érdekled, ezen nem agykontrollal kéne ügyködni, hanem a kis lelkecskédben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!