Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tényleg öngyilkosságra vezérel...

Tényleg öngyilkosságra vezérel ez a zene?

Figyelt kérdés

Jó napot.

Elméletben, volt egy megzenésítése a "Szomorú vasárnap"-nak, amit ő készített. Viszont e-köré épült egy legenda. Ugyanis ezután nem sokkal öngyilkosságot követett el. Akik meghallgatták a zenét, furcsa módon ők is öngyilkosságot követtek el előbb-utóbb.

Azóta a szám márcsak úgy kering az interneten, mint a "The Hungarian Suicide Song", és aztmondják, hogy aki meghallgatja, olyan üzeneteket kap a tudat alattijába, hogy nagyon erős öngyilkossági hajlamai resznek, amik ha gyenge az illető akarata, végre is hajtja.

Lehet-e benne valami igaszság, vagy csak kitaláció?

Egy link a sok közül: [link]

Szerintetek lehet valami benne, vagy csak szimplán kitaláció?

2013. máj. 29. 16:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Csak akkor, ha valaki alapból is szomorú, letargiás. Lehet, hogy esetleg még nem öntötte szavakba mi ez, a szomorú vasárnap pedig kimondja konkrétan a dolgokat.

Dalba önti a reménykedést, boldogságot, majd az a végzetes vasárnapot, amikor minden elromlott, és rájött, hogy milyenek az emberek. Tehát, ha valaki szomorú, vagy bizonytalan ilyen dolgokban, simán előidézheti szerintem az öngyilkosságot.

2013. máj. 29. 17:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Húh de magas ez a 25 emeletes. Várjunk csak, hogy kerültem ide??? :S
2013. máj. 29. 17:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Jaj én nagyon szeretem ezt a számot és élni is szeretek:) A suliban régen adták, akkor hallottam először, azóta szeretem:)
2013. máj. 29. 17:42
 14/20 The Evil Twin ***** válasza:
100%

Ha Justin Bieber feldolgozná, akkor el tudom képzelni, hogy a hallgatása a halálba kergetne valakit. De így nem igazán.

Mellesleg csak egy urban legend, senki nem támasztotta alá. Soha.

[link]

2013. máj. 29. 18:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Tanultuk történelmen, nem csak kitaláció. Valóban a zene hatására is sokan kapták a löketet az öngyilkosságra, de nyilván nem ez volt rá a fő ok.
2013. máj. 29. 19:40
 16/20 anonim ***** válasza:
akkor ha Depressziót hallgatod depressziós leszek?
2013. máj. 29. 20:05
 17/20 anonim ***** válasza:

Először is a linked rossz, mivel a Halloween című film zenéje.

http://www.youtube.com/watch?v=97Qmbce-WJ4

Itt az eredeti.

2013. máj. 30. 11:17
 18/20 anonim ***** válasza:

"Akik meghallgatták a zenét, furcsa módon ők is öngyilkosságot követtek el előbb-utóbb."

Kérdező, élsz még? Mert ha nem, akkor tényleg öngyilkosságra vezérel ez a zene, ha viszont igen, akkor kár volt a kérdést feltenni. :D

2013. jún. 12. 17:26
 19/20 anonim válasza:
Aki hajlamos az ongyilkossagra annak mindegy hogy milyen zenét hallgat vagy milyen esemeny torténik vele, bekepzeli maganak h ongyilkos lesz es a hulye tenyleg megteszi.
2013. jún. 16. 19:19
 20/20 anonim válasza:
Abban az időben mikor ez a zene népszerű lett sok embernek kilátástalan volt a helyzete és a zene még rátett egy lapáttal mivel nem egy víg nótáról van szó. Na szóval ezért lettek sokan öngyilkosok.
2018. jan. 3. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!