Agykontroll programozással lehet-e a villámolvasást fejleszteni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 10:52
1/5 anonim válasza:
Még egy embert se láttam akinek sikerült volna a villámolvasás. Az agykontroll meg egy baromság.
3/5 anonim válasza:
Villámolvasást inkább a villámolvasás gyakorlásával lehet fejleszteni. Persze előbb legyenek meg az alapok: tanfolyam, könyv. A felmérések alapján sokan olvasták a könyvet (éljen az ncore! :D), de általában csak a tanfolyamosok érnek el vele hosszantartó sikereket. Persze van pro-contra példák erre, de én mindenképp ajánlom a tanfolyamot!
4/5 anonim válasza:
3. vagyok. Még az jutott eszembe, hogy a kérdésedre a válaszom igen - agykontrollal bármilyen teljesítményeden dobhatsz.
5/5 Adrienn83 válasza:
Sziasztok! Én ma vettem meg az Agykontrollt és a Gyógyítsd önmagad c kiadványt. Aki azt írta hogy baromság az szégyellje magát és máskor ne írjon inkább semmi választ ha hülyeséget írna rá. Mert ez abszolult nem baromság, bírom a sok idiótát legyen az bármilyen kérdés nekik mindig minden hülyeség és baromság. De hogy meggyőződne az ellentétjéről arra lusták és szkeptikusak, mindennek esélyt kell adni hogy működik e, jó lesz e vagy sem stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!