Miden tőlünk függ?
Akik hisznek abban, hogy magunk alakítjuk a sorsunkat...
Pozitív energiára lenne szükségem, elsősorban olyan emberektől, akik átélték már.
18 éves vagyok, ilyenkor a feje tetejére áll a világ. Azt mondják, mi befolyásoljuk az életünket a gondolatainkkal, csodákra képes az önszeretet. DE, olyan reménytelennek érzem a helyzetemet (szerelem, jövő...). Olyan, mintha az idő rohanna, minden körülöttem előre mozdulna, de én egy helyben állok, kétségbe vagyok esve! Segítsetek, kérlek! Esetleg saját tapasztalatokat tudnátok mesélni nekem?
18/L
:) ismerem az érzést...
Én azt gondolom, hogy nem az ezotériában kellene megnyugvást találnod, de ez csak személyes vélemény. A gondolataink tényleg meghatároznak bennünket, de akármennyit vigyorogsz, a jövő nem lesz rózsaszín. Elég arra gondolni, hogy ha valóban mi irányítjuk az életet, akkor mi történik, ha valaki másképp irányítaná? Éééérteeed...
Az viszont igaz lehet,hogy a saját sorsunk kovácsai vagyunk, csak nem érdemes összemosni a kettőt.
21/L
Amire te gondolsz az a vonzás törvénye,amit elképzelsz olyan lesz a világod:ha a jóra gondolsz akkor jót vonzol be,ha a rosszra akkor értelemszerűen a rossz dolgok jönnek.
Tudom hogy ez milyen érzés,és ha a hatalmába kerít akkor nagyon nehéz a jót nézni,ezzel néha még mindig gondom van.
De igen,te irányítod az életedet,csak nem mindig tudatosan.
Igen te irányítod a gondolataiddal, érzéseiddel, és meggyőzödéseidel, eszméiddel. ( vonzás törvénye, alkimia, felemelkedés)
Ha más szeretnél az életedben ami most van változtasd meg a tudatod, pontosabban szabadisd fel. Kezdj máshogy gondolkodni mint a tömeg. Az emberekre pedig ne hallgas, igazából senkire sem (még rám sem.) A legtöbb ember véleményét is sz@rd le. Kerüld a negativ-szkeptikus-okoskodó embereket. A legtöbbje csak irányított csorda és nem gondolkodnak tisztán mégha egyesek közülük okosnak is tűnnek és annak képzelik magukat. Valójában irányított birkák.
És végül úgy is te saját magad tudod, hogy mi számodra a jó, a saját tapasztalataid alapján.
"Olyan, mintha az idő rohanna, minden körülöttem előre mozdulna, de én egy helyben állok, kétségbe vagyok esve!"
Hát akkor ússz az árral ;) az aranykorszak révén a szinkronizációk felgyorsulnak( nincsenek véletlenek és minden okkal van az életben). Még a vágyaid és az álmaid gondolata és érzése is okkal van.
A gondolataid érzéseid gyorsabban kivetülnek az aranykorszakba( most az aranykorszak van).
Társteremtő vagy. ( mégha ezt nem is érted mit jelent most)
De a pozitiv gondolatok és érzések sokkal gyorsabban manifesztálhatóak és erősebbek mint a negativok. A jószándék fontosabb a cselekedetnél de a cselekedet sem mindegy.
A világ egy illúzió nem a valóság az amiben most élsz és ezért nem érdemes komolyan venni. Csak annyira érdemes amennyire kell egy játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!