Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tud val, aki hozzáfűzni a...

Tud val, aki hozzáfűzni a tapasztalataimhoz valamit?

Figyelt kérdés

Bármelyik tapasztalatomhoz hozzáfűzhetsz bármilyen gondolatot, mert azt sem todom hogy ezek valós dolgok-e.

1. Van olyan hogy mondjuk vagy valahol mondjuk iskolában(egyetemen) előadáson, tök jól érzed magad, és akkor egyik pillanatról a másikra, rádtör a fáradtság, és mint akit leütöttek aludnod kell, úgy hogy közben nem is a tanárra figyeltél, hanem mondjuk számodra valami érdekessel foglalkoztál.

2. Sikerült már valakinek ezt az érzést kiszednie magából, mert én azt hiszem igen, sőt egyszer arra koncentráltam hogy átadjam valakinek ezt az érzésd, és azt hiszem sikerült, mert hogy az előttem léve gyerek akinek addig semmi baja sem volt fél perc alatt elkezdett ásítozni, meg olyan levertnek tűnt. (remélem nem képzeltem be, mert akkor felesleges ezzel foglalkoznom)

Van még ilyen furcsa és egyben érdekes kérdésem, de azt egy következő kérdésben teszem fel.

Szóval, bármiféle válasz, tapasztalat, tény, gondolat ami eszedbe jut, várom :D

2013. ápr. 29. 00:24
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

1. Energiavámpír tapadt rád és kiszívta a bioenergiádat

2. Igen

2013. ápr. 29. 01:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Tipikusan helytelen táplálkozással összefüggő tünet. Egyél inkább gyümlcsöt, nyers zöldséget, és megszűnnek a fáradtságrohamok.
2013. máj. 1. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:
vas hiány miatt vagy ennyire fáradt néha viszont tényleg átlehet adni a másik személynek
2013. máj. 1. 19:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha barátok közt vagyok, vagy egyedül akkor nem szokott "fáradtságroham"-om lenni.
2013. máj. 1. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!