Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » FIFA 13 MSAA beállítási...

FIFA 13 MSAA beállítási problémáim vannak, valaki tud hozzáfűzni valamit?

Figyelt kérdés
Tegnap megvettem a FIFA13-at, feltettem (éjféltől lehetett játszani vele), és a beállításokba mikor felveszem a msaa-t 4x-re, akkor a játék menüjében eltűnnek a betűk, alpontok, viszont ha leveszem teljesen megy simán. 4 giga ramom van, 4 magos gép, 2 gigás vga, és láttam volt, akinek sokkal gyengébb konfiggal futott max grafon. Eléggé idegesít a dolog mert ha jól tudom, ugyanaz a grafikai motorja a 13-nak mint a 12-nek, és ott viszont minden megy gond nélkül. Valakinek van valami ötlete mi lehet a probléma? Esetleg kevés a ramom(amit kétlek)? Vagy ez az originnek, ill. FIFA-nak megint egy hibája?

2012. szept. 27. 16:23
 1/4 Nyalogasd21 válasza:
Fogalmam sincs de én is megvettem nekem minden fasza nálam kommetár nincs se magyar se angol se semmi Mi lehet a baja nálad van kommentár?
2012. szept. 27. 17:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Az elvileg mától lesz, mert ma van a hivatalos kiadása. Majd automatikusan frissül ha minden igaz.
2012. szept. 28. 08:32
 3/4 fcbpetya válasza:

felraktam a játékot le is frissítette minden amikor játszani akarok beadja a football club logót és aztán meg eltűnik és nem történik semmi.. tudtok valamit erről?!

állítólag a fifa 12-n is volt ilyen,de nem találok semmi infót!

2012. szept. 28. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Dokumentumok-FIFA13-fifasetup-azon belül az első sorban az 1,3333337-et írd át egyre
2012. szept. 29. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!