Hogyan tudnam uralni az elmem?
Nos az igazsag az, hogy nem reg mentunk szet az ex baratommal es hat oszinten szolva nagyon megvisel a dolog, mivel nagyonnagyon erzekeny lelku vagyok. Nem szeretnek evekig szenvedni, csak az a baj, hogy "szenvedtetem" sajat magam. Es nem tudom iranyitani a gondolkodasom,nem akarom, hogy elojojjenek az emlekek, de folyton ez tortenik a nap 24orajaban csak erre gondolok.Szeretnek uj eletet kezdeni, pozitiv dolgokat bevonzani, megismerni, de valami mindig visszarant a sotetsegbe, de a depresszioba.
Viszont azt felfogja az elmem, hogy nekem sokkal jobb hosszutavon, hogy szakitottunk, viszont most nagyon nehez es faj. (pedig mar nem friss a dolog.1honapos)Mintha a masik felemet vesztettem volna el.
Tudnatok ebben segiteni valahogyan? Bocsanat, hogy kiontottem a lelkem :) koszonom szepen elore is a valaszokat! :)
Meditálj,az nagyon sokat segít.Olvasd el az Agykontroll c. könyvet,tényleg nagyon hatásos,a könyv azon alapszik,hogy valóban minden fejben dől el,és ebben segít a meditáció.
De akár eljárhatnál jógázni,ez testi-lelki egyensúlyt eredményez.
nyugi ifjú skywalker
az erő csak megérintett, megtanulod kezelni is...
Nos a párkapcsolat nem elmebajnokság hanem érzelmek kérdése.
Nem dolgoztad fel (nem élted át) a szakítással járó érzelmeket hanem visszafojtottad. Azért nem hagynak békén a gondolataid mert a visszafojtott érzelmek előszeretnének jönni hogy aztán átélve és feloldva téged erősítsenek.
Ha neki állsz pozitív gondolkodósdit játszani csak elmismásolod a dolgot és a probléma ott marad időzített bombának. Ennyi van.
ifjú padavan
yoda mester majd megtanít
h vond az uralmad alá az elméd
-Hogyan tudnam uralni az elmem?
Kezd ott hogy nem iszol annyit, ja és a tudatmodosítò szereket is csökensd. :)
tiszta nelli.
de ettől függetlenül: fogd magad és ülj le nézd a falat. és hagyd, hogy minden gondolatodat el-el tűnjön.
Naponta találj ki valami mondatot és mondd el átéléssel, mintha már most lenne - (néha viselkedj és úgy, de ne erőltesd, ha erőltetted, hülye vagy magadra vess ne síránkozz.)
aztán ..
hát mit mondjak ez bonyolultabb és egyszerűbb is : fedezd fel ki vagy? mi alapján mozgatod a kezed mi alapján mondod ki a szavakat? tehát mi az a könnyed életérzés amely vagy?
erre egy jó gyakorlat:
- ülj le és figyelmedet vezesd végig a testeden. a lábadon, a combodon, a hasadon, a mellkasodon, az arcodon/fejeden. amíg kellemesen nem bizsereg.
u.i.:
eckhart tolle - most halatma
ja és ne csak probáld elérni. érd is el, mintha már lenne, itt és most.
Ahogy Yoda mondja:
'Do or not to do, but not to try!'
sokszerencsét skywalker :DD
ja és ha ennyiszer jött fel, érdemes lenne tartanod egy maratont, azzal az elvárással, hogy meglátsz benne valami hasznosat.
mindenjót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!