Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi a tanácsotok?

Mi a tanácsotok?

Figyelt kérdés
Egy jó ideje eléggé magam alatt vagyok,elvesztettem a munkahelyem,rosszabbodtak a kapcsolataim,nincs szerencsém semmiben,a szerencsejátékokban sem és lusta, céltalan antiszociális kezdek lenni....próbálkoztam agykontroll technikákkal de nem sok sikerrel jártam...segitsetek légyszi!
2013. márc. 23. 02:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Eljött a változás ideje...talán kezdj bele olyan dolgokba amik nagyon fiatalon érdekeltek...álmokba amiket már nem akarsz látni....talán
2013. márc. 23. 04:35
 2/4 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Hát ahogy olvasom, sürgősen változtatnod kell.

Kezdd például ott, hogy ne az ezotéria rovattól várd a megváltást, mert akárhogy is szeretnéd nem fogsz a Nagy Szellemtől semmilyen segítséget kapni.

Próbálj meg a realitások talaján megmaradni, új munkát keresni, szakítani a szerencsejátékkal, és normális emberként élni.

Ehhez felesleges az agykontroll, ezen nem meditálni kell, sajnálni önmagadat, és mantrázni magadnak hogy "hú de sikeres leszek", mert ettől nem változik semmi. CSINÁLNI KELL.

2013. márc. 23. 08:19
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
Olvass Anthony Robbinst. Agykontrolloz tovább, ne csak próbálkozz. De amúgy senki nem fogja elvégezni helyetted a melót,mindenki csak annyit kap az élettől amennyit beletesz.
2013. márc. 23. 15:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! :)
2013. márc. 23. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!