Miért vagyok állandóan letört? És fáradt? 15f
Figyelt kérdés
Szóval lehet rossz helyre írom ,de nem nagyon tudok ezekről a dolgokról.Csak gondoltam megkérdezem.Szóval már 1 ídeje rosszkedvem van ..mindig.És letört fáradt vagyok és fordultak már meg benem öngyilkosági kérdések is.Olyan érzés van bennem mint ha érték telen lennék és senkinek nem kellenék.Pedig van jó pár csaj akik álanóan utánam szaladgálnak kicsit ídegesíőek is.Akit én akarok ugy érzem annak is bejövök ,de nem is tudom.A lényeg ..h mikor magamban vagyok álandóan az életemen gondolkozok ,hogy mien értelmetlenül élek meg h bárcsak meghalnék.Értitek ezt? Én nem.Vki tud segíteni ebben?2013. febr. 17. 18:24
11/15 anonim válasza:
"Vitaminhiány miatt senki nem lett még
öngyilkos."
Erős csúsztatás, hogy a kérdező öngyilkos lesz. Valódi öngyilkos kevés van, ők nem sokat gatyáznak. Nagyon sok a primadonnaság a többségben, a kérdezőből ez is hiányzik. A városi kaja és levegő pedig kitermelte a téli depressziót.Régen ez volt a tavaszi fáradtság, ami véletlenül épp a vitaminhiány miatt lépett fel. :)
12/15 anonim válasza:
Volt már öngyilkossági kísérletem úgy, hogy vitaminokat szedek nagyon sokszor. Olyanokat, amik többszörösen tartalmazzák a biztonságos vitaminokból a napi szükségletet. Mégis megtörtént. Ezért írom, hogy nem mindig csak vitaminhiány állhat a háttérben, és ha súlyos, akkor kezeltetni kell.
Kérdező pedig kitért az öngyilkosság kérdésére, ezért "csúsztattam".
13/15 anonim válasza:
Ez így a jó, hogy itt vagy, és óva inted attól, hogy egy esetleg kezeletlenül maradó depresszió végzetes következményekkel járjon. Nekem más szúrt szemet, és másra figyelmeztetem szivesebben a kérdezőt. Nevezetesen hogy ne táplálja magában azt a hitet, hogy "ő ilyen", mert semmiféleképpen nem "letört alkatú" vagy tudom is én milyen senki a földön. Van egy-két ilyen receptor-rendellenesség, meg előfordul, hogy szinte csak rossz tapasztalatai vannak valakinek, és nyilván billen a lelki egyensúly keményen. De ezek állapotok, és csak önmagadhoz kell visszatérned belőlük, semmi több. Nyilván ez nem ment fel senkit az alól, hogy vállalja a visszatérés (néha elég különös és nehéz) terheit.
14/15 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm!!! : )
2013. febr. 21. 20:01
15/15 anonim válasza:
hallgasd vegig Brian Tracy Fonix szeminariumat es elmullik ;) (meg van youtubon elejetol vegig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!