Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért vagyok állandóan letört?...

Miért vagyok állandóan letört? És fáradt? 15f

Figyelt kérdés
Szóval lehet rossz helyre írom ,de nem nagyon tudok ezekről a dolgokról.Csak gondoltam megkérdezem.Szóval már 1 ídeje rosszkedvem van ..mindig.És letört fáradt vagyok és fordultak már meg benem öngyilkosági kérdések is.Olyan érzés van bennem mint ha érték telen lennék és senkinek nem kellenék.Pedig van jó pár csaj akik álanóan utánam szaladgálnak kicsit ídegesíőek is.Akit én akarok ugy érzem annak is bejövök ,de nem is tudom.A lényeg ..h mikor magamban vagyok álandóan az életemen gondolkozok ,hogy mien értelmetlenül élek meg h bárcsak meghalnék.Értitek ezt? Én nem.Vki tud segíteni ebben?
2013. febr. 17. 18:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Kamaszkorban gyakran előfordul, hogy a gyerekek önértékelése és önbecsülése instabillá válik ez gyakran járhat kóros pszichés állapottal. Jó ha tisztában vagy vele hogy nem vagy egyedül; ez gyakran előfordul. Körültekintően keress fel egy szakembert aki tud segíteni. Van alternatív megoldás is (ha már az ezo témában vagyunk) írj üzenetet ha érdekel.
2013. febr. 17. 18:40
 2/15 anonim válasza:

Az rendben van, hogy 15 evesen az eleten gondolkodsz,(enis azt teszem),viszont azt nem ertem, hogy miert szeretnel ongyi lenni,ha nincs ra okod! azt irtad senkinek sem kellessz,megis megemlittel neha lanyt,aki a nyakadon log+elvileg annak is bejossz,aki neked tetszik.szoval..

A szuleiddel,hogy allsz?

Mert ha veluk is joban vagy,akkor kapd ossze magad!hallgass vidam zeneket,zenelj(ha tudsz persze),eroltesd magadra a mosolyt es egy ido utan eszre sem fogod venni es vidam gondolatok lesznek a fejedben. :)

2013. febr. 17. 18:52
 3/15 A kérdező kommentje:
Hát szüleim nem nagyon engedékenyek..állandóan féltenek sehová sem engednek....Hiába minden..már ebből nagyon elegem van.Mondjuk.
2013. febr. 17. 18:54
 4/15 A kérdező kommentje:
Remélem minden esetre megpróbálom : )
2013. febr. 17. 18:58
 5/15 anonim válasza:

Ja, ertem.Az en szuleimnek is megvan ez a 'betegsege',de hidd el ez jobb lesz majd par ev mulva es probald meg ertekelni aggodalmukat,amely egyertelmuen szeretetukbol fakad.Persze ez nem mindig okoz oromot ebben az eletkorban.

Tovabbra is azt tudom mondani,mint eloszor.Probalj pozitiv lenni.En iy allandoan ezen meseterkedek kisebb nagyobb sikerekkel.Van hogy sikerul es akkor nagyon szuper.Ezt nem csak ugy irom,ez egy bevalt dolog.Probald ki! ;)

Masodik voltam

2013. febr. 17. 19:05
 6/15 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm! : ) Kifogom ;)
2013. febr. 17. 19:06
 7/15 anonim válasza:

Ja, ertem.Az en szuleimnek is megvan ez a 'betegsege',de hidd el ez jobb lesz majd par ev mulva es probald meg ertekelni aggodalmukat,amely egyertelmuen szeretetukbol fakad.Persze ez nem mindig okoz oromot ebben az eletkorban.

Tovabbra is azt tudom mondani,mint eloszor.Probalj pozitiv lenni.En iy allandoan ezen meseterkedek kisebb nagyobb sikerekkel.Van hogy sikerul es akkor nagyon szuper.Ezt nem csak ugy irom,ez egy bevalt dolog.Probald ki! ;)

Masodik voltam

2013. febr. 17. 19:06
 8/15 anonim válasza:
Vitamin hiány is lehet B vitamin 3 fajtája közül nem tudom melyik pontosan nézz utánna
2013. febr. 17. 19:50
 9/15 anonim ***** válasza:
A fáradtság lehet vashiány. Én is vashiányos vagyok, szedek is ellen cuccost. Ha elfelejtem napokig bevenni, én is álmos vagyok, levert, és nem értem mi bajom. Aztán eszembe jut, hogy be kéne venni, és akkor általában az rendbe tesz, mindig segít.
2013. febr. 18. 22:32
 10/15 anonim ***** válasza:

Vitaminhiány miatt senki nem lett még öngyilkos. Én a helyedben elmennék az iskolapszichológushoz és elmondanám neki, hogy mi bánt. Biztos segítene megoldást találni.

Ha meg már az agykontroll rovatban vagyunk, akkor az is tud segíteni. Vagy a szimpla meditáció vagy relaxáció is. Viszont kezeletlenül nem hagynám ezt a problémát, mert később sokkal rosszabb lesz. El fog mélyülni a depresszió és öngyilkosság is lehet a vége.

2013. febr. 19. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!