Miért vagyok állandóan letört? És fáradt? 15f
Az rendben van, hogy 15 evesen az eleten gondolkodsz,(enis azt teszem),viszont azt nem ertem, hogy miert szeretnel ongyi lenni,ha nincs ra okod! azt irtad senkinek sem kellessz,megis megemlittel neha lanyt,aki a nyakadon log+elvileg annak is bejossz,aki neked tetszik.szoval..
A szuleiddel,hogy allsz?
Mert ha veluk is joban vagy,akkor kapd ossze magad!hallgass vidam zeneket,zenelj(ha tudsz persze),eroltesd magadra a mosolyt es egy ido utan eszre sem fogod venni es vidam gondolatok lesznek a fejedben. :)
Ja, ertem.Az en szuleimnek is megvan ez a 'betegsege',de hidd el ez jobb lesz majd par ev mulva es probald meg ertekelni aggodalmukat,amely egyertelmuen szeretetukbol fakad.Persze ez nem mindig okoz oromot ebben az eletkorban.
Tovabbra is azt tudom mondani,mint eloszor.Probalj pozitiv lenni.En iy allandoan ezen meseterkedek kisebb nagyobb sikerekkel.Van hogy sikerul es akkor nagyon szuper.Ezt nem csak ugy irom,ez egy bevalt dolog.Probald ki! ;)
Masodik voltam
Ja, ertem.Az en szuleimnek is megvan ez a 'betegsege',de hidd el ez jobb lesz majd par ev mulva es probald meg ertekelni aggodalmukat,amely egyertelmuen szeretetukbol fakad.Persze ez nem mindig okoz oromot ebben az eletkorban.
Tovabbra is azt tudom mondani,mint eloszor.Probalj pozitiv lenni.En iy allandoan ezen meseterkedek kisebb nagyobb sikerekkel.Van hogy sikerul es akkor nagyon szuper.Ezt nem csak ugy irom,ez egy bevalt dolog.Probald ki! ;)
Masodik voltam
Vitaminhiány miatt senki nem lett még öngyilkos. Én a helyedben elmennék az iskolapszichológushoz és elmondanám neki, hogy mi bánt. Biztos segítene megoldást találni.
Ha meg már az agykontroll rovatban vagyunk, akkor az is tud segíteni. Vagy a szimpla meditáció vagy relaxáció is. Viszont kezeletlenül nem hagynám ezt a problémát, mert később sokkal rosszabb lesz. El fog mélyülni a depresszió és öngyilkosság is lehet a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!