Kicsit barátságosabbá, társaságibb emberré akarom programozni magamat, hogyan lássak hozzá?
Figyelt kérdés
Pozitív állításokat mondjak magamnak alfa szinten, vagy képzeljem el magamat mások társaságában? Szerintetek melyik megoldás hatásosabb? Melyikkel sikerülhet hamarabb elérni a célomat?2013. febr. 10. 18:18
1/15 BlackSword válasza:
Mondjuk kezd azzal, hogy nem fárasztod az embereket ilyen badarságokkal, hanem érdeklődsz a dolgaik iránt... Meg kezdhetnéd azzal, hogy felébredsz a kis álomvilágodból...
2/15 anonim válasza:
Próbálj meg minden lehetséges programra elmenni és ha jelen vagy minél többet beszélgetni másokkal aztán majd belejössz.
3/15 anonim válasza:
Nyugodtan alkalmazd mindkettőt,én általában keverem. :) Dale Carnegie könyvét is ajánlom,alapvető a témában!
4/15 Tom Benko válasza:
Minek? Egyébként pedig járj sokat társaságba, próbálj beszélgetni, előbb-utóbb menni fog.
5/15 anonim válasza:
Én a C# nyelvet ajánlanám
Üdv,
Gerenda a tisztánlátó
6/15 anonim válasza:
üdv nekem csodálatosnak adjál sokksokk pénzt oszt el. Híresztelem mennyire barátságos vagy és oda adó! :) )
7/15 anonim válasza:
Én is ezt akartam, de rájöttem, tényleg mennyi szar ember van, úgyhogy inkább maradok, amilyen vagyok...
8/15 anonim válasza:
Ha robot vagy, akkor tudnod kell, ha ember vagy, akkor meg nem tudod magad programozni...
9/15 anonim válasza:
nyomd meg a nyakadon az ENTER gombott majd indidsd el. Az agydat! Azután vissza álsz gyáriba oszt töltsél, le pozitív videokat és fájlokat! Sokk sikert Ha nem megy akkor a szerverel van a hiba..
10/15 anonim válasza:
A tudatlanság és az önhitt hiúság összefonódásának megtestesítője vagy. A szánalom és a megvetés keveredik bennem, mikor soraidat olvasom. El véled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!