Feb.16-án megyek agykontroll tanfolyamra . Milyen tanácsokat tudtok adni, hogy pl. az a 10 óra nem hosszú egy kicsit?
a személyiség fejlődhet rossz irányba ezt sokan elég jól látják, nem is olyan embereknek találták ki az agykontroll akik nem tudnak tudatos életet élni pl emberek 90%-a
"Azóta gyengébb iskolába jàr már a lány, és az ismerősöm is olyan...tompa lett. Szóval nem hinném, hogy használna, max amiatt valamennyit, ha hisz benne valaki."
most ez komoly?
oké, csak, hogy példálózzunk valamit, az érthetőség kedvéért, mondjuk tegyük fel, hogy te elkezdesz kondizni, mivel nincs semmi edződ akire pénzt áldozz, csak úgy bemész az tolod a gyakorlatokat össze vissza, ami tetszik, majd pár hónap után észre veszed, hogy elkezd görbülni a hátad, és utána meséled másoknak, hogy milyen egy baromság ez a kondizás, szarabbul érzed magad mint előtte
lehet így hozzáállni a dolgokhoz, amennyiben nem akarsz kinyílni az újdonságokra, és nincsenek céljaid, csupán megszületni, élni és meghalni, de az élet csak ennyiről szól
de tudom, hogy itt az oldalon még nem volt olyan ember ebben a témában aki szkeptikusból áttért volna hívővé vagy éppen fordítva, ezért mindezt nem nekik szánom
Nos en is azt javaslom hogy NE MENJ EL!!!!!!!
Akit ismerek, es ilyenekkel foglalkozot, (agykontrol , joslas, gyogyitas,stb...)vagy alkesz lett, vagy az idegosztalyra jart, vagy mindketto. Mind egytol egyig. Nezz utana mire adod a fejet! Szellemi megszallot lehetsz. Nem vicc. Olvas utana neten. Nem hulyeseg, barmelyik pap megmondja neked, es ugye ok tobbet tudnak az atlag embernel. Nem hiaba tiltja ezeket a biblia.
Köszönöm az "edző" témát! Egy betegtársamnak kifejezetten a mentor miatt lett rossz élménye. Egyébiránt a hit és a hiszékenység nem csupán szóképzés szempontjából hasonló.
A brekegést meg felejtsétek el! Egyébként én pont a negatív példák láttán lettem kifejezetten szkeptikus. A fizetés dolgában, ha jól emlékszem, Silva eredetileg ingyen tanított. S ha már a hívő témánál tartunk hadd idézzek a Bibliából: "Óvakodjatok a hamis prófétáktól! Báránybőrben jönnek hozzátok, de belül ragadozó farkasok. Gyümölcseikről ismeritek fel őket." Naivnak hangzik a szöveg, amit ki akarok hozni belőle, az, hogy egy dolog, hogy mit mond valaki, és más, hogy mi az eredménye. A másik, hogy a mentorok nagy része nem tapasztalta az általa tanított módszerek hasznát, vakon tanít. Visszatérek az edző témához: szintén betegtársam életpályája tömören: agykontroll tanfolyam, istenkeresés, szekta, szektára akarta íratni a házát. (nem lett szkeptikus) Egyébként figyelmetekbe ajánlom a vita elején egy leminősített választ, aki saját tapasztalatára hivatkozott, és úgy fogalmazott, "ne akarj isten lenni", s figyelmeztetett, hogy a dolog nagyon nehezen kerülhető el. Nos, a válaszából én azt vettem ki, hogy volt "edzője". Ha nem láttad az árnyoldalt, nem is nagyon akarod elhinni, hogy van.
"amennyiben nem akarsz kinyílni az újdonságokra, és nincsenek céljaid, csupán megszületni, élni és meghalni,"
Komolyan gondolod, hogy az emberek 90%-ára igaz? Mert szerintem nem. Az az ember, akinek az életében, teszem azt, a napi betevő megteremtése fontos célja, az nem azért van, mert nem nyitott az újra, hanem mert az ideje nagy részét kapálással, állatetetéssel tölti el. Nyilván nem áll neki programozást tanulni például. Mert, ugye nemrég még egészen új volt hazánkban. Silva módszereit az egészség javítására is ajánlja, de mi van akkor, ha pont az ellenkezője teljesül? Az agytuningolás lehet hogy segít a tanulásban egy ideig, de ez nagyon könnyen átfordulhat ellenkezőbe, mert egy idő után, pont a sikerérzés hatása alatt erősen ráállsz, és túl fontos lesz neked, elnyom más intellektuális célokat. Aki tanul, saját tapasztalatból mondom, inkább fizikai munkával pihentesse magát, semhogy igyekezzen agyilag még jobban pörögni.
Az agykontroll csak egy eszköz szerintem, amit felhasználhatsz nem muszáj a rabjává válni, igaz ha megnyitsz egy csatornát, ajtót, az oda vissza működik, a drága vakhitű keresztényeknek ez az ajtó csak rosszat tartogat.Mennyivel nemesebb pl az ún. "Szent Szellemmel" való betöltekezés, amikor is az emberek a pásztor érintése által rángatoznak, lásd pl Hit Gyülekezete, vagy egyéb karizmatikus gyülekezetek...
Szerintem akibe alapból ilyen dolgok lettek belenevelve, az zsigerből fél új csatornákat nyitni a tudatában, mert már alapvetően a rosszat várja, milyen motivációja van hát egy ilyennek az életben?? Folyton rettegni a rossztól, a gonosztól, nos ha így gondolkozol akkor vonzod be a gonosz dolgokat és ez tapasztalat...
Tehát, ha valaki abban hisz, hogy eredendően bűnös annak felesleges is bárminemű önvizsgálat, és önfejlesztés, hiszen egy alapvetően negatív szemlélet hatja át egész életét, és ha bár belülről érzi néha, hogy talán nem is így van, a gondolat, aminek magját elültették benne olyan erős gyökerű, hatalmas fává fejlődött, hogy ha még akarná se nagyon tudná kiírtani magából... És ez a különbség agykontroll és agykontroll között(pozitív fajta és negatív fajta), tehát amelyik befolyásol és rabbá tesz, és amelyik felszabadít.
A 15-18. válaszolóra reagálnák.
'amikor megnyitod akkor nem csak adsz, hanem fogadsz is és hogy irányíthatatlan -- vagy mit írtál'
nos nyílván nem azért agy-kontroll mert ez történik. ád1
ád2 elismerem, hogy ilyen megtörténhet, csak épp nem emiatt.
Ha van egy alapvető elképzelésed arról, hogy mindenféle mocsokkal találkozol.. akkor ez a tapasztalatodban is megnyílvánul (+ számtalan pozítiv beszámoló van tehát biztos, hogy nem az összekötő kapoccsal(agykontroll) van a hiba, hanem a te oldaladról valamiról. ami nem más mint egy hitrendszer, amely előidézi a szubjektív valóságod, légyen az akár lelki, akár fizikai megnyílvánulást
továbbá ez a fogad-küld dolog. nos teljesen nyílvánvaló, hogy ezek eddig is voltak. ergo csak előnyöd származhatna abból, ha nem dugod homokba a fejed. ( sőt ha buszra felszállsz akkor minden egyes részt vevő érzékelése, személyes élménye befolyásolja a tiédet és fordítva valamint ez "messzebbre' is kihat. )
Nos, ha valakivel ilyen van, akkor egyet tehet: elkezd abban hinni, hogy már tiszta. mármint már tiszták a gondolatai. Ezt többféleképpen érheted el - sőt végtelen lehetőségek tárulnak eléd.
Kereshetsz valamit: pl.: valami egyház/tevékenység amelyt azzal végzel, azzal a felfogással/elvárással/hittel, hogy ez rendbe rak. ez onnan kezdve, hogy 'jót kell tenni' mással lehet az is hogy bagolynak öltözzöl és naponta háromszor körbe futod a házat. Ha valóban hiszel benne, hogy ez segít: akkor 'légyen a te hited szerint'.
Legegyszerűbb felismerni mi alapján mozgatod az ujjaidat, mi alapján olvasod a szavaimat, tehát megtudni ki vagy. Ha képes vagy átérezni, már most azt hogy jól vagy (tipp tedd ezt könnyedén, akármi merül fel, tartsd az irányt) akkor 'Kérjetek és higgyétek, hogy már megadatott néktek' remélem jól idéztem.
azért tedd ez könnyedén, mert ha nem könnyedén teszed, azzal általában elismered a másik oldalt és a két idea-komplexumot ütközteted.
a két hit-rendszert.
Tehát akármi van veled, nem a külsővel van a gond(oldatod), hanem azzal amit belülről ráaggatsz. és amire nézel az erősödik. valószínű hogy valamitől megijedtél és ez annyira megrémisztett, hogy nem tudtál másra koncentrálni, minthogy ezt elnyomd. és hát ilyenkor épp a 'farizeusok kenyerét ' etted meg..
u.i.: ezt én is átéltem, de ettől teljesen függetlenül és most megyek aK-ra.
Ez egy régi kérdés volt, de én most találtam rá.
Nagyon meglepett hogy milyen hozzászólásokat írtak. Érdekelne András68 elvégezted-e már a tanfolyamot? Én elvégeztem és azért csodálkozom a hozzászólásokon.Nekem a tanfolyam az önfegyelmet, koncentrálás megtanulását jelentette.(magamhoz képest) Nagyon jó volt. Nagyon kétségbeejtő helyzetben voltam és tulajdonképp energiát kaptam a kitartásomhoz. Ahhoz is, ha egy helyzet nem jó át kell gondolni és ha nincs más lehetőség elviselni - ha van lehetőség kilépni belőle, de semmi esetre sem ülni és önmarcangolni magunkat bezárt szobában. Igaz a tanfolyam bizonyos részeit én nem vettem át .... például nem próbálkoztam azzal hogy "bemenjek mások testébe, megvizsgálni a szerveit hogy mi lehet a baja" .... ez nekem nem tetszett, kimenetem és kávéztam ...:))) Nem is tudom hogy jön ide a vallás, meg Isten játszás. A valláshoz közelebb visz. Ráadásul tiszta értelemben. Ha valaki beteg elesett a környékünkön és szeretnénk ha meggyógyulna, akkor az egykontrollos "koncentrál" és úgy kívánja a gyógyulását. Ha jót szeretettel kívánunk akkor Istenhez fohászkodunk. Az agykontrollosoknak tilos rosszat kívánni másnak. (míg a mindennap templomba járó néni, úgy átkozódik, hogy rossz még hallani is) Én Domján Lászlóhoz jártam és nagyon örülök, hogy hozzá kerültem. Ismerőseim között aki elvégezte a tanfolyamot van aki nem foglalkozik vele, van aki már magas beosztásba került. Volt ereje újra és újra próbálni, nem a lelkére venni a kudarcokat.
Nekem akkor segítség volt és néha visszatérek hozzá, olyan értelemben, hogy leülök és átgondolom a dolgaim. Nem tudok és nem szoktam lemenni alfába - ez a része is kimarad - de egy nyugodt átgondolás sokat segít. Szeretnék ismétlőre menni, de Domján Lászlót már nem találom. Még talán arról hogy fizetni kell a tanfolyamért. Igen, mert a helyet bérelni kell, egyéb kiadások is vannak. Most az ellen nem tiltakozom, hogy a pénz nagy szerepet játszik egyébként is de.... az egyháznak is fizetünk adót....(bocs) összegezve, szerintem ha valakit érdekel a tanfolyam esetleg előtte nézzen-hallgasson bele a feltett filmekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!