Feb.16-án megyek agykontroll tanfolyamra . Milyen tanácsokat tudtok adni, hogy pl. az a 10 óra nem hosszú egy kicsit?
Szia!
Én vagyok aki azt írtam,hogy gondold meg jól mit teszel.
Nézd,nem szeretnélek lebeszélni semmiről,hosszú unalmas oldalakat se szeretnék itt neked írni,hogy mi is valójában az agykontroll, de ha te úgy gondolod,hogy ki szeretnéd próbálni...hát csak tessék,nyugodtan csináld. Viszont ne feledj el egy dolgot,ahogy beléptél azon az "ajtón",az az "ajtó" eltűnik amit nagyon nehezen fogsz majd újra megtalálni ha majd ki szeretnél jönni onnan.
A következő dolog amire figyelmeztetnélek az az,hogy ha egyszer megnyitod az agyad, nem csak kifele adsz hanem fogadsz is különböző csatornákon,és ilyenkor az jön be ami csak akar és semmit nem tudsz irányítani. Tapasztalatból mondom,hogy a tudatalattidat nem tudod tudatosan irányítani! Hiába vagy alfába,de a tudatod szűrője nélkül olyasmit engedhetsz be aminek komoly következményei lehetnek. Ne akarj Isten lenni! Nem fog menni,hidd el nekem. Minden szép és jó az elejin,talán még eredményeket is elérhetsz,sőt biztos vagyok benne,hogy a kitartó munkának meglesz a "fizetsége",de ne tudd meg milyen áron! Tudod a gonosz nem alszik,nem vesz ki szabadnapot ő soha nem áll le, és mindezt rajtad keresztül éri el,tőled kapja az energiát amit te nagyon meg fogsz érezni,ezt garantálom, fizikailag is és lelkileg is kikészít.
Tudod,mindig kapunk sugallatokat,vannak elő érzeteink és nem tudjuk mit lehet kezdeni velük,és ilyenkor fordulunk másokhoz tanácsért,mert ha nem is merjük bevallani önmagunknak de valahol ott bent meg vagyunk rémülve az ismeretlentől. Ez a feltett kérdésed is azért született meg,itt nem csak arra a tíz órai tanfolyamra voltál kíváncsi,hanem mindenre,kételkedés,biztonság stb,stb. Szóval,ha egyetlen porcikád is azt súgja,hogy ne menj...akkor fogad meg a tanácsát,és ne menj el.
Én már csak azt tudom mondani,amit az elején is mondtam,senki nem akar vissza tartani. Menj el,próbáld ki,a többire majd rájössz magadtól.
Csakhogy tiszta legyen a kép,mindezt amit leírtam nem hasból írtam. Én benne voltam és nem kevés időt töltöttem a "mocsokban". Gondolom ezt akartad hallani,vagy olvasni.
Isten tilalmai téged védnek kedves barátom! Higgy ebben,és fordulj Jézushoz bármilyen problémával mert Ő az akit keresel. Ez is csak egy tanács,de lehet,hogy neked is tényleg meg kell járni a "poklot",hogy végül rádöbbenj az igazságra. De akkor készülj fel,mert nem lesz könnyű!
Isten veled!
Először is köszönöm mindenkinek a lepontozást,nagyon aranyosak akik ezt tették. A lényeg nem is a pont hanem az, hogy ha valamit nem szeretnél magadnak azt másnak sem ajánlod. De itt nem csak a "szeretem nem szeretemről" van szó hanem,hogy tudatában vagyok azzal amit írtam.
Kedves utolsó! Igen tudom mi minden van az agykontrollal kapcsolatban,tudom azt is,hogy van jó pár papocska is aki ezt terjeszti...hát áldásom rájuk! Tegyék csak.
Mindenki azt tesz amit akar,de ne feledjük azt,hogy álcák világában élünk. Most ebből szűrjön le mindenki magának azt amit akar. Legtöbb esetben úgysem állíthatsz meg egy reakcióláncot,de legalább teszel érte valamit.
Silva miért találta ki a két őrzőt a kisfiának? Mitől rémült meg vajon,és mi az amit nem mond el tanítványainak?
Óóó,nem nem! Nem olyan egyszerű ez.
Gondolom már így is felbőszítettem embereket,úgyhogy inkább nem folytatnám.
Kérdező,te döntesz. Felejtsd el amit írtam.
Szép napot!
Üdv Mindenkinek!Köszönöm a válaszokat.
Ezt a kérdést nyitva hagyom és beszámolok róla,hogy elmentem vagy sem,jól éreztem magam vagy sem.
Ezt csak azért ,hogy az utánam következők okuljanak belőle és hasznukra váljék.
Minden jót nektek!
A 12-es-nek igaza van... attól,hogy titeket könnyen lehet befolyásolni nem mindenki veszi be ezeket... és nem értem mi a f-szé kell lepontozni aki azt mondja nem menjen el!!!
Nem csak pozitív eredményei vannak, hanem negatív is (pl.hangokat hallasz... egy ismerősöm sokáig csinálta és elkezdett hangokat hallani ,hogy öljön, meg mások jelenlétét érezte tökre depressziós volt...)
amúgy ja az elején valóban "királyul" érzed magad, de ha sokáig csinálod már kevésbé lesz az...
a 10 óra még talán nem ártalmas
De ha akarsz menyj el:D
csak légy szíves írd meg,hogy döntöttél és milyen eredményt észleltél!!
13-as nem tom te mit olvashattál ,de nekem a pap azt mondta,hogy pont az ellenkezőket váltja ki...
No meg valakinek ez is pénz leszarják milyen eredményt tapasztalsz a pénz beszél
Szerintem nem csak az a kérdés, hogy miért >ne< menjen el az ember, hanem az is, hogy miért >igen<. Bár - gondolom - a tanfolyam szervezői felhoznak sok szép dolgot, nem hiszem, hogy elég indokot mondhatnak.
Az agykontroll egy bizarr dolog, nincsen általánosan elfogadott álláspont vele kapcsolatban (még ha azt állítják, akkor sem). Emiatt én minden érdeklődőnek azt javaslom, hogy minden oldal álláspontját vizsgálja meg (nem csak két oldal van, hanem sok), mielőtt ilyen tanfolyamon részt venne. Keresztény oldalról 'Gál Péter: A New Age keresztény szemmel' (nem csak keresztényeknek) című szerzeményét tudom ajánlani, amiben szó van az agykontrollról. Ez a könyv az efféle tájékozódás fontos részét képezi. Én ezt a tanácsot tudom adni.
Végül - arra az esetre, ha bárki nekem szegezné a kérdést - nem, én biztosan nem vennék részt ilyen tanfolyamon semmi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!