Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Amikor vizsgázni mentek,...

Amikor vizsgázni mentek, hogyan programozzátok azt, hogy azt a tételt húzzátok, amelyiket szeretnétek?

Figyelt kérdés

Elképzelitek, hogy annak a tételnek valami különleges ismertetőjele van? Vagy pl. hogy az a papír fényesebben csillog?

Csütörtökön lesz egy vizsgám, amire ma kezdek készülni, úgyhogy jó lesz, ha a 42 tételből 21-et kidolgozok és memorizálok.

Nem végeztem tanfolyamot, viszont sokat olvastam már a technikákról meg a sikertörténetekről szóló oldalt is elkezdtem rendszeresen látogatni. Igazából nem is olyan rég futottam rá az agykontrollra, mindössze olyan 1-2 hete.

De ha olyan jó dolog ez az agykontroll, gondoltam, mért ne könnyíthetném meg vele az életem, úgyhogy tegnap óta elalvás előtt és felkelés után, amikor egyébként is alfaszerű állapotban van az agyunk, ha jól olvastam, elkezdtem álmodozni és szuggerálni magamban, hogy márpedig nekem csütörtökön sikerülni fog a vizsgám.

Elkepzelem, hogy a megtanult tetelek közül húzom ki valamelyiket, leülok, kidolgozom a tételt, es minden azonnal eszembe jut. Elkepzelem, hogy a tanarnő nem szakít félbe, hanem végighallgat és leosztályoz. És elképzelem az indexemet is, amint azt a tanarnő atnyújtja, miutan beleírja a kívánt jegyem.

Ez így mind jó és szép, viszont azon mindig fennakadok, hogy hogyan képzeljem el, hogy a 42 tételből pont olyat húzok ki, amelyiket meg is tanultam.

Jól csinálom szerintetek? Kérlek javítsatok ki, ha nem!

2013. jan. 21. 10:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem intuícióval a legegyszerűbb.
2013. jan. 22. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!