Megéri agykontroll tanfolyamra elmenni? Ki mit tapasztalt?
Köszönöm mindenkinek a hozászolásokat!
Azt hiszem az lesz a legjobb ha mindennap legalább kétszer gyakorlom és pár hét múlva eldöntöm ,hogy nekem működik-e....
Technikákat megtalálod neten. Gyakorolni tudsz magadtól is. Agykontroll csak egy kezdeti löketet ad. Elvégeztem, de azóta nem is meditáltam. Valahogy nem tudok hinni benne, hogy lenne hatása. Életszemlélet kialakításához jó, de nem kell ehhez tanfolyam. ha úgy gondolod kíváncsiságból elmehetsz, ajánlom. Annak aki nem olvasott a témában főleg. Akik már sokat olvasgattak erről azoknak nem mondhat sok újat. Sőt néha ellentétes is. Túlzott akarás görcsössé tesz, jobban a hiányra koncentrálsz és azt kapod. Vágy az egyik alap és a vágy a hiánytól ég. Hogyan vágynál olyanra ami a tiéd? Azért esetleg hálás lehetsz.
Társkeresésre használnám.
Belegondolsz az sem biztos, hogy a párod aki tényleg hozzád illene ebben az országban van vagy lehet van párkapcsolata, esetleg korban nem illenétek össze és ez zavar, lehet egészségügyi problémája van és alig pár évet lehetnétek együtt. Tudom, pozitív gondolkodás, de minden benne van a pakliban, az is, hogy álmodni sem mertél olyan boldog leszel, az is, hogy csak rövid időre lehettek együtt, mert pl. talál mást vagy megváltoztok idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!