Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy sajátíthatom el az...

Adele Jonas kérdése:

Hogy sajátíthatom el az agykontroll technikáit anélkül, hogy elmennék a tanfolyamra?

Figyelt kérdés
Akinek nincs 20 ezer forintja kifizetni a tanfolyam kölcségeit, az hogy máshogy tanulhatja meg a technikákat?
2012. szept. 16. 14:29
 1/9 anonim válasza:

vedd meg az agykontroll könyvet, abban le van írva hogy hogyan lehet megtanulni (pár hónap alatt):

[link]

2012. szept. 16. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
20 ezer forint ez a hülyeség? Szent sz@r, valaki erre költi a pénzét, máshol meg éheznek...
2012. szept. 16. 15:27
 3/9 anonim válasza:
Én voltam és teljesen megváltozott az életem. Szkeptikus voltam / vagyok egyébként. Annyi a lényege, hogy állj mindenhez pozitívan és ne használd a gondolataidban a 'nem' szót.
2012. szept. 16. 15:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát... 18 ezer egy 4 napos tanfolyam. Szívesen elmennék.. Dehát... Kenyérre is épp hogy csak akad.
2012. szept. 16. 15:46
 5/9 anonim válasza:
egyáltalán nem hülyeség. Csodát nem művel (buta ember az aki elvárja), de egyfajta meditációnak jó. Amúgy a youtube-on is vannak kezdő agykontrollos videók amit többen is dícsérnek, kezdésnek az is megteszi.
2012. szept. 17. 12:01
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

ha nem voltál ne szarozd :)

egyébként, mint oly sok mindenre: google...

beírod Dr. Domján László 2x2 nap vagymi kibassza torrentkereső-t regelsz az adott oldalra, szeded a cuccot és megvan a tanfolyam 4 napjának hanganyagja, van baj?:)

én így "végeztem el".. amúgy már csak 18? amikor én néztem (nem rég) diáknak 24, felnőttnek 36 körül volt, de mind1:P

adnak a tanfolyamon kézikönyvet is, ez abba nem lesz benn, de van olyan torrent, hogy Agykontroll összes gyakorlat vagy mi, nagyobb oldalakon (nCore, Ubit) biztos megtalálod, szükséged lesz rá mikor a 4. napon az esettanulmányhoz érsz, szívesen :)

2012. szept. 18. 15:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi köszi. tróger vagy, de köszi :)
2012. szept. 18. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:

nem vagyok, csak ezt most így sikerült leírnom :S:D

nincsmit(:

2012. szept. 18. 17:42
 9/9 Katy123789 válasza:
A neten sok minden fennt van...:D Sajna linket nem tudok írni..:/ Amugy nekünk van olyan könyvünk, én már olvasgattam, de nekem túl bonyulult..xDD De tanfolyamra se tudok menni, mert 15 éves kortól lehet menni, a 15-öt lassan betöltöm, akkor menni fogok..:) Addig hanganyag, és a könyvek..:D Amúgy anyum tudott villámolvasni, és a többi agykontrolos dolgokat:) Nagyon hasznos!
2012. szept. 18. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!