Agykontroll és a karma?
ezekről én is mostanában kezdtem el olvasni, de még nem áll össze a kép :(
Viszont egyre jobban hiszek ilyesmikbe a túl sok véletlenbe ami körülöttem zajlik...
egyébként te hiszel a vonzás tövényében és a karmában is?
nekem így szombaton még korán van :D
Van pár dolog, amiben régen hittem, pl. voltam agykontroll tanfolyamon is. Elég sok emberrel találkoztam, akik ilyen irányba mentek és láttam, hogy alakul a sorsuk. Hiszem, hogy ha mások annyira szerencsétlenné* váltak ezektől, akkor ez nem lehet a helyes út.
*: anyagi csőd (elment a pénz a tanfolyamokra, ezoterikus könyvekre, kapszulákra), lelki betegségek (pl. pánikbetegség, hangulati zavarok, skizofrénia), halál (orvosi kezelés visszautasítása a term.gyógyász ajánlásával...), stb.
Én abban hiszek, hogy minden embernek van egy életfeladata. Magamban mindig is éreztem, hogy valami nagyon hajt belülről valami jobb felé. Még ezt nem tudom megfogalmazni, hogy mi és mi felé, de ezt is egyszer meg fogom tapasztalni nem sürgetem.
Beszélhetünk itt vonzásról meg agykontrollról a lényeg ugyanaz, hogy HIGGY. Mert ez olyan erőt ad az embernek, mi segítségével a negatív dolgokat könnyebben kezelő, a pozitív dolgok meg 100szor erősebbé teszik. Tehát ha a HITemet mondjuk agykontrollnak nevezzük el vagy vonzás törvényének, akkor hiszek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!