Hogyan fordítsam meg ezt a folyamatot?
Gyakorlásban rejlik a titok. Gyakorolj szorgalmasan, kitartóan és azt fogod észrevenni, hogy egyre jobban megy! Az emberek többsége nehezen tartja kordában képzeletét, gondolatait, de ez nagyon jól fejleszthető képesség.
Ami egy fokkal könnyebb és szerintem esszenciális, hogy olvass pozitív könyveket. Ezzel is programozod az agyad, ráadásul a könyvek segítenek megadni, hogy milyen legyen a "program" ami a fejedben fut. Ajánlom Anthony Robbins műveit.
Amúgy szerintem érdemes lenne elmenned a tanfolyamra. Ha 10-szer ennyibe kerülne, szerintem akkor is megérné, teljesen más ahogy ott átadják az agykontrollt sokkal jobban átjön és meg is marad a tudás. Hatalmas lendületet fog adni, szerintem ne hagyd ki!
Amikor jönnek a negatív gondolatok, akkor tekints rájuk úgy, hogy csak vannak. Hagyd, hogy jöjjenek-menjenek. Nem tudhatod, hogy valójában jelentenek-e valamit, csak azt, hogy te ott vagy, és csendesen szemlélődsz.
Ha nem tudod kontrollálni gondolat-szinten magadat, akkor először támogasd magad táplálék szinten. A paleolit életmód nagyon szívbarát.
Ha nem tulajdonítasz neki túl nagy jelentőséget, és a helyén kezeled, akkor nem adsz neki energiát, hogy leképeződjön a fizikai univerzumba.
Gondolj arra, hogy igen, ezek a gondolatok vannak, és törekedj közben egy egészséges énképre. Tereld az energiákat. Először nehéz lesz. Aztán könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!