Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan fordítsam meg ezt a...

Hogyan fordítsam meg ezt a folyamatot?

Figyelt kérdés
Otthon könyv alapján próbálok agykontrollozni, de az a baj, hogy mély szinten folyton csak negatív gondolatok jutnak eszembe, és félek tőlük, hogy bekövetkeznek.Aztán meg egész nap mint egy képzelt beteg ,keresem magamon a tüneteket, hogy tényleg az öntudatlan negatív agykontrollozás kivált-e belőlem valami testi változást. Pl. az agykontoll alatt eszembe jutott, hogy a szívemnek valami baja lesz, és aztán ez belémvésődött, és olyan mintha tényleg valami baja lenne mostanság... Mit kéne tennem? Kérlek, ne letorkolljatok, hanem valamilyen megoldást, ha lehet...19F

2012. dec. 8. 16:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Gyakorlásban rejlik a titok. Gyakorolj szorgalmasan, kitartóan és azt fogod észrevenni, hogy egyre jobban megy! Az emberek többsége nehezen tartja kordában képzeletét, gondolatait, de ez nagyon jól fejleszthető képesség.

Ami egy fokkal könnyebb és szerintem esszenciális, hogy olvass pozitív könyveket. Ezzel is programozod az agyad, ráadásul a könyvek segítenek megadni, hogy milyen legyen a "program" ami a fejedben fut. Ajánlom Anthony Robbins műveit.

Amúgy szerintem érdemes lenne elmenned a tanfolyamra. Ha 10-szer ennyibe kerülne, szerintem akkor is megérné, teljesen más ahogy ott átadják az agykontrollt sokkal jobban átjön és meg is marad a tudás. Hatalmas lendületet fog adni, szerintem ne hagyd ki!

2012. dec. 8. 21:06
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, és igen valószínűleg elfogok menni 1 tanfolyamra, asszem valahol itt a közelemben lesz 1 tavasszal. Másrészt meg nem értem minek kell belekavarni mindenbe a vallást...Én speciel nem hiszek se pokolban, sem ördögben. És azt sem értem, hogy a szellemeket miért kezelitek ördögi lényeknek. Leginkább úgy képzelem el, hogy a halál után egyes lelkek itt ragadtak a földön, mivel valamilyen feladatok beteljesületlen maradt, valami még köti őket a földi léthez. És ,hogy a lelkük életben maradjon rátelepülhetnek emberi testekre, hogy az életenergiájukkal táplálkozzanak. De ugyanúgy rászállhatnak egy hülye, meg egy "nyitottabb" elméjű egyénre is. Ez az egész a rezgésszintedtől függ. Csak a hülyék nem feltétlen veszik észre, hogy megvannak szállva, amíg az értelmesebb réteg elkezdi keresni magán a tüneteket hipochonderi megszállottsággal, és mindenféle szövevényes asszociációkba bontakozik, hogy mi lehet a benne történő változásoknak az oka.
2012. dec. 9. 12:20
 13/13 anonim válasza:

Amikor jönnek a negatív gondolatok, akkor tekints rájuk úgy, hogy csak vannak. Hagyd, hogy jöjjenek-menjenek. Nem tudhatod, hogy valójában jelentenek-e valamit, csak azt, hogy te ott vagy, és csendesen szemlélődsz.

Ha nem tudod kontrollálni gondolat-szinten magadat, akkor először támogasd magad táplálék szinten. A paleolit életmód nagyon szívbarát.

Ha nem tulajdonítasz neki túl nagy jelentőséget, és a helyén kezeled, akkor nem adsz neki energiát, hogy leképeződjön a fizikai univerzumba.

Gondolj arra, hogy igen, ezek a gondolatok vannak, és törekedj közben egy egészséges énképre. Tereld az energiákat. Először nehéz lesz. Aztán könnyű.

2012. dec. 10. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!