Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollal el lehet érni s...

Agykontrollal el lehet érni s látás javítását?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 14:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Bármit elérhetsz ha hiszel benne! Nekem azt mondta az orvos sosem fogok tudni rendesen járni egy balesetem után.A család szállított mindenhova vagy taxival mentem. Silvát olvasgattam és megpróbáltam a leírtak szerint cselekedni. Nagyon nehezen ment az agykontroll de a járás megtanulása annál könnyebben,már csak az maradt vissza,hogy ennél a feladatnál mindig ökölbe szorul a kezem.Négy évig tartott ez a küzdelem,de mára már senki sem mondaná meg,valamikor hogyan közlekedtem. Csak te ismered a saját testedet és azt úgy tudod irányítani ahogy te akarod!!!
2012. nov. 30. 07:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak dolgok ilyen a látás is, hogy a hit az kevés. cselekedni kell.
2012. nov. 30. 19:14
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Domján Laci szemüveges volt, s nem műtéttel oldotta meg, hogy most nem az. Ahogy írták előttem, hittel sok mindent el lehet érni. S hogy egy másik hozzászólóhoz is csatlakozzam: ha még teszel is érte (pl. szemtorna), biztos a siker.
2012. dec. 1. 09:51
 14/17 anonim válasza:
hát igazából minden a fejedben dől el...:) ha hiszel benne akkor sikerülni fog... ne add fel :)
2012. dec. 15. 19:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Először is kérdező tanuld meg ismerni önmagad, erre van két fejezet cim külön-külön keress rá. mert két blogból van.

az egyik minden misztika nélkül,de ez a legmegfelelőbb elnevezés reá, --szóval a

19. f. A két csodálatos lelkünk. fejezet

[link]

aztán tanuld meg érzékelni önmagad, a lelked szálait, mert azon rohangálnak a gondolataid.

aztán a gondolat-tenyereddel, illetve gondolatban elképzelt újaiddal gyógyíthatod önmagad bárhol az egész testeden akár a szívedet a szemedet bármit.

De a valóságban is vannak olyan pontok körben a szemgödör csonton amelyeknek finom, ujjal való masszása erősíti a szemet javítja a látást.

Szóval keress rá arra a fejezet címre is ahol a masszás-pontok vannak már nem tudom a pontosan a címet majd megtalálod a blogban.

erre pontosan emlékszem;

69.f.Gyógyulni a Lelkünk segítségével. ez pedig a másik blogban van;

[link]

2012. dec. 16. 10:42
 16/17 anonim válasza:
Igen, lehet.
2012. dec. 18. 09:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Pl. kérdező én már 71 éves vagyok-- megállapították 7 éve hogy szürke hályogom lett mind két szememre már alig láttam. mivel végzettségem klinikai ápoló szóval befeküdtem megműtötték az egyik szemem-- nem lett jó a látásom-- visszamentem újraműtötték, szóval hirtelen mindenkinek és mindennek még a melléképületnek is, aurája lett szép lila fényben úszott mindennek a körvonala--újra műtötték.

Igy a másik szememmel azóta se feküdtem be, mert más orvos nem fogadott ahhoz küldtek aki volt--igy lemondtam a műtétről!

Igaz önmagamra kevés az időm, de minden nap ha más nem egy pár percre gyógyítom azt is amit műtöttek-- de azóta fáj újra és azt is amit nem műtettem. A legapróbb betűket is elolvasom ha kezelem magam napokon keresztül látok jól-- aztán megint egy kicsit kezelem és újra látok.

Javítom a szemgolyó anyagcseréjét, vérkeringését egy olyan technikával amely csak gondolat.

Képzeld el hogy gondolatban az egyik ujjaddal a szemgolyód mellett benyúlsz és körbe körbe masszírozod, serkented a vérkeringését és erősíted a szemgolyó és az idegek energiáját-- ha az gyengül akkor a látás is romlik.

Próbáld ki először a szájadon és érezni fogod az energiának a fokozódását, bizseregni fog pedig csak gondolatban a szádat körbe-körbe simogasd amíg egyszer csak érzed-- egyébként minden szervünket lehet így gyógyítani.

2012. dec. 19. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!